Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТИ ЯК?

ЯК ПІДТРИМАТИ ДИТИНУ У НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Сором, відчуття провини, самотності, неспроможності — це можливі наслідки тривалого стресу. Початок навчального року може посилювати ці стани, і зараз діти особливо потребуватимуть нашої підтримки.

11:19 13.09.2023

ВПРАВИ ДЛЯ ВГАМУВАННЯ ЕМОЦІЙ

Страх, тривога, агресія — ці почуття ніби важка цеглина, що з’явилася нізвідки і застрягла десь глибоко всередині. Мабуть, свого часу ця подібність і надихнула фахівців на створення простої вправи для вгамування емоцій.

13:36 11.09.2023

САМІТ ПЕРШИХ ЛЕДІ ТА ДЖЕНТЛЬМЕНІВ

«Ти як?» Із цим запитанням Олена Зеленська звернулася до українців через Програму ментального здоров'я і закликала кожного чесно відповісти насамперед самому собі. А водночас з’ясувати, що допомагає нам триматися, навіть коли сил триматися вже немає.

15:43 05.09.2023

ЩО ДОПОМАГАЄ ВІДВОЛІКТИСЯ ВІД ТРИВОЖНИХ ДУМОК

Якось ми говорили про те, що допомагає нам відволікатися від тривожних думок, і зупинилися на тому, що немає єдиного вірного способу — хтось починає прибирати, хтось танцює, а хтось іде дихати повітрям. Ми відпускаємо важкі думки в русі.

15:41 04.09.2023

ЯК ПІДГОТУВАТИ ДИТИНУ ДО ШКОЛИ

Скоро до школи, і в реаліях сьогодення з’являється значно більше пунктів, про які треба подбати. Найважливіший з них — безпека дітей.

17:16 29.08.2023

ЛІНІЇ ЕМОЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ

Кому дзвонити, коли зле? Яку лінію краще обрати? Це справді безкоштовно? Хочемо більше розповідати про лінії психологічної допомоги та звикати відкриватися, коли емоції б’ють через край.

09:10 28.08.2023

"ПРОСТИМИ СЛОВАМИ"

На подкаст «Простими словами» до Марка Лівіна та Софії Терлез завітав доктор медичних наук, психотерапевт Олег Чабан. У 8 випуску поговорили про те, чому Олена Зеленська взялася за психічне здоровʼя, як працює колективна травма й у чому щастя «генетично сумної нації».

15:20 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь