Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТИ ЯК?

ЛІНІЇ ЕМОЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ

Кому дзвонити, коли зле? Яку лінію краще обрати? Це справді безкоштовно? Хочемо більше розповідати про лінії психологічної допомоги та звикати відкриватися, коли емоції б’ють через край.

09:10 28.08.2023

"ПРОСТИМИ СЛОВАМИ"

На подкаст «Простими словами» до Марка Лівіна та Софії Терлез завітав доктор медичних наук, психотерапевт Олег Чабан. У 8 випуску поговорили про те, чому Олена Зеленська взялася за психічне здоровʼя, як працює колективна травма й у чому щастя «генетично сумної нації».

15:20 23.08.2023

ПРИЙМІТЬ ДУШ САМОЗАСПОКОЄННЯ

Як ви сьогодні? Простежте, як проходить ваш день. Чи дійсно ви присутні там, де перебуваєте фізично? Чи пам’ятаєте, яким на смак був ранковий салат?

15:16 21.08.2023

ЯК ДОПОМОГТИ ЛЮДЯМ, ЯКІ ПЕРЕЖИЛИ ОБСТРІЛ ЖИТЛА

Людина, яка переживає обстріл рідної домівки, зазнає сильного стресу, і не завжди помічає, як опиняється на вулиці босоніж чи без речей першої необхідності. Справа рятувальників — відвести постраждалих на безпечну відстань, переконатися, що ніхто не опинився під завалами. А от перші слова підтримки, склянка води чи теплий одяг будуть доречними (а подекуди й рятівними) навіть від незнайомців. Варто лише пам’ятати кілька простих порад, якими ділиться психологиня Тетяна Єрмолаєва 

16:20 18.08.2023

ПОЄДНУЮЧИ ПРИЄМНЕ З КОРИСНИМ

Ви як? Мабуть, знову купа справ і не факт, що поснідали сьогодні. Хотіли нагадати, аби ви не забували про психологічну гігієну та знаходили трохи часу для себе

16:18 15.08.2023

ЯК СПІЛКУВАТИСЯ З ВІЙСЬКОВИМИ, ЯКІ ЩОЙНО ПРИБУЛИ З ФРОНТУ

Ви міцно обіймаєте батька, брата чи сестру, вашу кохану людину, яка ще вчора ночувала в окопі під обстрілами. Чи думали ви, що скажете в цей момент? Про що запитаєте вдома? Як будете слухати численні історії або ж довгу тишу?

09:56 10.08.2023

ТРИВОГА ВІДСТУПАЄ, КОЛИ ВИ...

Нещодавно ми запитали, що допомагає вам відволікатися, і отримали багато відповідей, якими хочеться поділитися.

13:36 01.08.2023

ВПРАВА "МЕТЕЛИК"

Іноді тривога буває настільки раптовою і сильною, що бракне повітря. Ситуація не з приємних, але й не критична, якщо вміти постояти за себе — вчасно зорієнтуватися і згадати одну з вправ, що допомагають заспокоїтися та вирівняти дихання.

13:34 01.08.2023

ЯК ДОПОМОГТИ ДИТИНІ ПОДОЛАТИ СТРАХ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

«Увага! Повітряна тривога!» Раптовий звук сирени щоразу змушує здригатися. Здавалося б, ми вже знаємо, що це, і як треба діяти, але ніби підвисаємо і нічого не можемо з собою зробити — ці кілька секунд треба пережити. Для дітей все значно складніше.

13:32 01.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь