A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

На черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького, було розглянуто низку важливих питань порядку денного.

14:52 18.03.2024

РІШЕННЯ – В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

Сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося пленарне засідання 28-ої сесії Затишанської селищної ради. Серед запрошених – депутат Роздільнянської районної ради Ніна Іванівна Стрижак, старости старостинських округів Марія Петрівна Кущенко і Василь Іванович Грекуляк, а також керівники структурних підрозділів громади.

14:23 15.03.2024

росія хоче визнати недіючим рішення щодо передачі Криму у склад УРСР

Меседжи щодо історичного зв'язку півострова із росією не витримують критики. Україна і Крим мали і мають тісний історичний, культурний та соціально-економічний зв'язок. Ми пам'ятаємо історію Криму та його народу і авжеж пам'ятаємо тих людей, які знаходяться в окупації і чинять спротив, бо #СпротивТриває

14:06 13.03.2024

РЕМОНТУЄТЬСЯ УКРИТТЯ

Триває ремонт підвального приміщення Затишанського Будинку культури. Це об’єкт подвійного призначення, яке зараз використовується як укриття під час сигналу повітряної тривоги, а з настанням миру тут планується облаштувати повноцінну тренажерну залу.

11:43 12.03.2024

Цифра дня: + 509 000 000 гривень зекономлених коштів на тендерах

Саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму робоча група при обладміністрації «Прозорість і підзвітність» заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім - на підтримку наших воїнів.

09:12 11.03.2024

ПІДГОТОВКА ДО ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

Працівники комунального підприємства «Господар» встановили нові ворота і хвіртку на двох входах до так званого «старого» кладовища в селищі Затишшя.

10:29 06.03.2024

ДЛЯ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ І ПЕДАГОГІВ

Ще декілька приміщень Затишанського закладу загальної середньої освіти обладнані автоматичною системою пожежної сигналізації. Черговий проект реалізовано на першому поверсі в будівлі по вулиці Елеваторній, де розташовані класи початкової школи та ресурсна кімната для занять з дітьми, які мають особливі освітні потреби.

09:27 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь