Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТИ ЯК?

ЯКЩО ВИ "НЕ МАЄТЕ ЧАСУ" ДЛЯ ТУРБОТИ ПРО СЕБЕ

Турбота про ментальне здоровʼя — це не тільки про психологів і терапію, це й про любов до себе та час для себе. Ми звикли відкладати це на міфічне «потім», але ще не пізно позбутися поганої звички

09:38 29.02.2024

КОЛИ НАКРИВАЄ ЧЕРЕЗ НАВ'ЯЗЛИВІ ДУМКИ ЧИ ВАЖКІ СПОГАДИ

Навʼязливі думки про щось погане чи обтяжливі спогади — теж привід звернутися до спеціаліста або сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP. Особливо, якщо вони виснажують уже тривалий час.

14:30 26.02.2024

ЦЕ НОРМ, ЯКЩО ВИ...

Щоб бути норм, треба звикнути, що деякі речі — теж норм, і не варто їх соромитися. Бережіть себе

13:16 23.02.2024

ГОСТРА РЕАКЦІЯ НА СТРЕС

Щойно стає відомо про постраждалих через ворожі обстріли, на допомогу поспішають рятувальники, медики, а також психологи, готові надати допомогу тим, хто зазнав гострої реакції на стрес.

13:20 12.02.2024

СТРЕС-ТЕСТ: ПОЗНАЧТЕ ВІДЧУТТЯ, ЯКІ НЕПОКОЯТЬ

Якщо ваш стан змінився, скажімо, кудись поділася звична активність, погіршилися сон чи апетит, а від мотивації досягати цілей не лишилося і сліду, — це може бути сигналом, що вашій менталочці необхідна підтримка

10:35 07.02.2024

МАРК ЛІВІН ПРО КНИГИ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ КРАЩЕ ЗРОЗУМІТИ СЕБЕ

Якось ми запитували — що для вас ментальне здоров’я? Письменник і журналіст Марк Лівін розповідає, що опорою йому слугують уміння розпізнавати свої емоції, а ще — відпочинок, зокрема якісний час наодинці.

08:27 05.02.2024

ЯКЩО ВИ МАЛИ "ТОКСИЧНИХ" БАТЬКІВ

Особистість людини, її самооцінка, світогляд формуються з дитинства. Неабияку роль у цьому відіграють стосунки з батьками чи опікунами, які є авторитетом, джерелом любові та безпеки (або ж принаймні мають бути).

09:14 30.01.2024

ГОСТРА РЕАКЦІЯ НА СТРЕС

Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення.

13:27 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь