A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

РЕМОНТУЄТЬСЯ ДАХ БУДИНКУ ПОБУТУ

РЕМОНТУЄТЬСЯ ДАХ БУДИНКУ ПОБУТУ

Триває капітальний ремонт покрівлі приміщення Затишанського Будинку побуту. Роботи проводяться за рахунок коштів селищної ради.

11:42 14.08.2020

СТВОРИТИ ВСІ УМОВИ ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ

СТВОРИТИ ВСІ УМОВИ ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ

В умовах адаптивного карантину тривають заняття в секціях Затишанської дитячо-юнацької спортивної школи. Для жителів громади різного віку організовані тренування з футболу, легкої атлетики, вільної боротьби, настільного тенісу, шахів та шашок. Щодня за графіком і з дотриманням всіх вимог карантину, затишани зустрічаються на двох стадіонах, аби зайнятися спортом та отримати заряд позитивної енергії.

12:17 13.08.2020

МЕДОГЛЯД МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

МЕДОГЛЯД МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

З 10 серпня працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради розпочали медичний огляд дітей, які цього року підуть до 1 класу. У Торосовому 10 майбутніх школяриків, а у Затишші – 48.

14:08 11.08.2020

СПЛАЧУЙТЕ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК ВЧАСНО!

СПЛАЧУЙТЕ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК ВЧАСНО!

У спеціалістів відділу з питань земельних відносин, архітектури та житлово-комунального господарства Затишанської селищної ради завжди багато роботи. Облік використання земельних ресурсів громади, розрахунок сум орендної плати, аналітична робота спільно з працівниками податкової служби та Держгеокадастру, консультації громадян тощо – далеко не повний перелік обов’язків спеціалістів відділу.

12:35 10.08.2020

ОТРИМАЛА НАЙВИЩІ БАЛИ ЗНО

ОТРИМАЛА НАЙВИЩІ БАЛИ ЗНО

Учениця Затишанського навчально-виховного комплексу Олена Пінчак доклала максимум зусиль, щоб блискуче скласти зовнішнє незалежне оцінювання.

10:03 07.08.2020

ДОСЯГНЕННЯ ЗАТИШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ДОСЯГНЕННЯ ЗАТИШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ULEAD Одеський регіональний офіс з 2015 року відслідковує життя об'єднаних громад, які не побоялися викликів, і перші ризикнули спробувати свої сили в новій системі управління. Є різні громади, але кожна з них має чим пишатися. Фахівці офісу розпочали публікацію досягнень громад Одещини. Сьогодні черга дійшла і до Затишанської громади. Невеличка, але дуже активна і прогресивна

15:02 06.08.2020

НЕ ТРЕБА СПОТВОРЮВАТИ ФАКТИ

НЕ ТРЕБА СПОТВОРЮВАТИ ФАКТИ

Минулого тижня в соціальній мережі Фейсбук з’явилася інформація про те, що працівники Затишанського комунального підприємства проводили прочистку каналізаційного стояка по вулиці Пушкіна у селищі Затишшя і залили фекаліями один із житлових будинків. Мовляв, у такій ситуації ніхто не захотів брати на себе відповідальність – ні директор комунального підприємства, ні голова громади Геннадій Топольницький, який перебуває у відпустці.

14:46 04.08.2020

КОЛИ ОБОВ’ЯЗКІВ – ПО САМІ ВІНЦЯ

КОЛИ ОБОВ’ЯЗКІВ – ПО САМІ ВІНЦЯ

Тетяна Василівна Антонова працює спеціалістом-статистиком Затишанської селищної ради вже 18 років. Паспортний та військовий облік, реєстрація виборців, видача нотаріальних довідок – далеко не повний перелік її щоденних обов’язків.

13:25 03.08.2020

ЗАКІНЧИЛА 9 КЛАС З ВІДЗНАКОЮ

ЗАКІНЧИЛА 9 КЛАС З ВІДЗНАКОЮ

Сьогодні учениця Затишанського навчально-виховного комплексу Тетяна Хомінець отримала свідоцтво про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

11:21 31.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь