A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

«МОЯ УКРАЇНА– ЄДИНА І ВІЛЬНА»

«МОЯ УКРАЇНА– ЄДИНА І ВІЛЬНА»

Під такою назвою минулої п’ятниці в селищі Затишшя відбулася урочиста концертна програма, присвячена Дню Прапора та Дню Незалежності України.

09:20 25.08.2020

ДЛЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ

ДЛЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ

Завершено капітальний ремонт ресурсної кімнати, облаштованої для дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються за індивідуальним планом розвитку у супроводі корекційних педагогів. Це приміщення знаходиться в будівлі колишньої лікарняної амбулаторії і будівельникам довелося докласти чимало зусиль та часу, щоб привести його до належного стану та вигляду.

10:42 21.08.2020

НЕ ЗАБУВАЙМО ПРО МОГИЛИ СВОЇХ РІДНИХ

НЕ ЗАБУВАЙМО ПРО МОГИЛИ СВОЇХ РІДНИХ

В круговерті щоденних справ ми часто залишаємо поза увагою місця останнього спочинку наших рідних та близьких. Через це могилки перетворюються на пагорби, порослі бур’яном, що паплюжить пам'ять про небіжчиків та не робить честі нам, живим.

14:44 20.08.2020

НОВІ «АНШЛАГИ» У ЗАТИШШІ

НОВІ «АНШЛАГИ» У ЗАТИШШІ

На замовлення Затишанської селищної ради виготовлені нові таблички з назвами вулиць та номерами будинків. Їх називають одним словом – «аншлаги».

13:17 20.08.2020

«НОВА РЕАЛЬНІСТЬ» ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В ОТГ

«НОВА РЕАЛЬНІСТЬ» ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В ОТГ

Начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Мирзакірова провела нараду з керівниками закладів освіти громади щодо організації роботи шкіл та дитсадків у 2020-2021 навчальному році в умовах карантину і запровадження посилень протиепідемічних заходів. Адже цей рік – особливий для педагогів і впоратися з усіма завданнями буде нелегко. Лише чітке планування, ретельна підготовка до роботи в нових умовах і велике бажання працювати допоможуть подолати всі виклики сучасності.

14:28 19.08.2020

ЩЕ ОДНА ПАРТІЯ СМІТТЄВИХ БАКІВ ДЛЯ ГРОМАДИ

ЩЕ ОДНА ПАРТІЯ СМІТТЄВИХ БАКІВ ДЛЯ ГРОМАДИ

На територію комунального підприємства «Господар» доставлено 30 нових контейнерів для сміття. Їх виготовив підприємець із Харкова, який виграв відповідний тендер.

16:27 18.08.2020

ГРОМАДА ПРЕМІЮВАЛА ВІДМІННИКІВ НАВЧАННЯ

ГРОМАДА ПРЕМІЮВАЛА ВІДМІННИКІВ НАВЧАННЯ

Сьогодні на шкільному подвір’ї Затишанського НВК було гамірно – для отримання Похвальних листів та преміальних сертифікатів з усіх куточків селища зійшлися відмінники навчання. У цю «зіркову» мить їх радість розділили батьки, дідусі й бабусі, а також класні керівники – усі ці люди доклали немало зусиль для успіху школярів.

14:21 18.08.2020

В ПОЛІ ЗОРУ – СОЦІАЛЬНІ ОБ’ЄКТИ

В ПОЛІ ЗОРУ – СОЦІАЛЬНІ ОБ’ЄКТИ

Для керівництва Затишанської громади новий робочий тиждень розпочався з поїздки в село Торосове. Голова ОТГ Геннадій Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова і головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Лисакова проінспектували хід ремонтних робіт в торосівських закладах освіти та медицини.

14:42 17.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь