A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

БІБЛІОТЕКИ ЗАТИШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОПОВНИЛИСЯ НОВИМИ КНИЖКАМИ

БІБЛІОТЕКИ ЗАТИШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОПОВНИЛИСЯ НОВИМИ КНИЖКАМИ

Понад 500 примірників нових україномовних книг отримали цього тижня бібліотеки Затишанської ОТГ. Література буде цікавою для людей різного віку, адже у переліку чимало книжок для дітей, підлітків та представників старшого покоління.

09:34 17.07.2020

БОРОТЬБА З АМБРОЗІЄЮ – СПРАВА КОЖНОЇ ЛЮДИНИ

БОРОТЬБА З АМБРОЗІЄЮ – СПРАВА КОЖНОЇ ЛЮДИНИ

Рясні дощі та теплі й сонячні дні посприяли активному росту такого небезпечного для здоров’я бур’яну, як амброзія полинолиста. Вона заполонила поля, присадибні ділянки, узбіччя доріг і все навкруги, де не торкається людська рука. Одна рослина здатна утворювати до 100 тисяч насінин та зберігати схожість від 5 до 40 років.

11:43 16.07.2020

РОБОЧА ПОЇЗДКА В ТОРОСОВЕ

РОБОЧА ПОЇЗДКА В ТОРОСОВЕ

В середу голова Затишанської громади Геннадій Топольницький разом з начальником Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Мирзакіровою і головним лікарем центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяною Лисаковою здійснили робочу поїздку  в село Торосове.

12:07 15.07.2020

СТАВОК СТАНЕ ПЕРЛИНОЮ ЗАТИШШЯ

СТАВОК СТАНЕ ПЕРЛИНОЮ ЗАТИШШЯ

Вже декілька років поспіль голова Затишанської громади Геннадій Топольницький виношує план реконструкції та осучаснення ставка, що знаходиться у центрі селища Затишшя. Мріє перетворити це гарне місце у візитівку краю, де із задоволенням відпочиватимуть як місцеві жителі, так і гості громади.

16:53 13.07.2020

Є ПЕРШІ ПРЕТЕНДЕНТИ НА ПРИДБАННЯ ІНВАЛІДНИХ ВІЗКІВ

Є ПЕРШІ ПРЕТЕНДЕНТИ НА ПРИДБАННЯ ІНВАЛІДНИХ ВІЗКІВ

Минулої п’ятниці голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький зустрівся з першими претендентами на матеріальну допомогу для придбання інвалідних візків. Поки що таких кандидатів двоє.

09:49 13.07.2020

ПІКЛУЮЧИСЬ ПРО БАГАТОДІТНІ РОДИНИ

ПІКЛУЮЧИСЬ ПРО БАГАТОДІТНІ РОДИНИ

Вчора фахівці громади провели обстеження багатодітних родин, які потрапили в складні життєві обставини. Начальник відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ольга Павлівна Пустомельник, спеціаліст відділу Ольга Володимирівна Решетник, медсестра центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Пилипівна Южбабенко, соціальний педагог Затишанського навчально-виховного комплексу Олена Володимирівна Сіньковська та депутат селищної ради Любов Олексіївна Каблаш побували у деяких сім’ях селища Затишшя, сіл Скінешори та Нова Григорівка.

09:09 10.07.2020

ЩОБ НЕ ЗАСМІЧУВАЛИСЬ ВУЛИЦІ

ЩОБ НЕ ЗАСМІЧУВАЛИСЬ ВУЛИЦІ

Керівництво Затишанської громади приділяє належну увагу створенню відповідних умов для збору сміття. Робиться все можливе, щоб люди складали відходи у спеціально відведених місцях, не забруднювали вулиці населених пунктів і не утворювали стихійні звалища.

10:44 09.07.2020

ДОПОМОГА НА ПРИДБАННЯ ІНВАЛІДНИХ ВІЗКІВ

ДОПОМОГА НА ПРИДБАННЯ ІНВАЛІДНИХ ВІЗКІВ

У Затишанській селищній раді розроблена і діє Програма соціального захисту населення. Завдяки цьому жителі громади можуть звернутися за матеріальною допомогою на лікування, для вирішення складних життєвих проблем, поховання одиноких і непрацездатних людей та в інших випадках.

09:49 08.07.2020

БУДІВНИЦТВО ОГОРОЖІ ШКОЛИ ТРИВАЄ

БУДІВНИЦТВО ОГОРОЖІ ШКОЛИ ТРИВАЄ

Сьогодні працівники підрядної організації розпочали зварювальні роботи на будівництві нової огорожі Затишанської школи. До встановлених опор прилаштовують металеві секції, що були виготовлені заздалегідь.

15:11 07.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь