Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПОМИНАЛЬНІ СТОЛИ НА КЛАДОВИЩАХ

ПОМИНАЛЬНІ СТОЛИ НА КЛАДОВИЩАХ

Ще в минулому році працівники комунального підприємства «Господар», на замовлення Затишанської селищної ради, почали виготовляти і встановлювати поминальні столи на кладовищах нашої громади.

09:13 04.04.2023

ЗАХИСТІТЬ СВОЮ ПТИЦЮ ВІД ГРИПУ

ЗАХИСТІТЬ СВОЮ ПТИЦЮ ВІД ГРИПУ

У зв’язку з ускладненням епізоотичної ситуації у світі щодо грипу птиці, існує високий ризик занесення та розповсюдження грипу птиці на територію Одеської області.

10:41 31.03.2023

ВПОРЯДКОВУЄМО КЛАДОВИЩА

ВПОРЯДКОВУЄМО КЛАДОВИЩА

Наближається найбільше свято з усіх свят – Світле Христове Воскресіння, а з ним і поминальні дні, коли ми особливо вшановуємо померлих рідних та близьких. Традиційно, до цих дат наводяться порядки не лише у приватних домогосподарствах, парках, скверах тощо, а й на кладовищах.

08:54 31.03.2023

#МІСТАГЕРОЇВ - ЦЕ ПРО ЛЮДЕЙ.  РІЧНИЦЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ УКРАЇНИ

#МІСТАГЕРОЇВ - ЦЕ ПРО ЛЮДЕЙ. РІЧНИЦЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ УКРАЇНИ

Знаєте звідки у слів є сила? Бо вона є у людей. Раніше значення слова “герой” було таким далеким і більше стосувалось літературних персонажів чи ролей у будь-якому фантастичному всесвіті, а зараз – має реальні обличчя, обриси, стежки та будівлі. Минулого березня ЗСУ звільнили понад 1000 населених пунктів у різних областях України. Це дало нам сили рухатись далі, розуміти ясніше, боротись сильніше, вірити дужче, цінити своє – невідворотно.

14:56 29.03.2023

ВІТАЛИ ПОВАЖНУ ЮВІЛЯРКУ

ВІТАЛИ ПОВАЖНУ ЮВІЛЯРКУ

Минулої суботи, 25 березня, свій 90-річний день народження відзначала жителька села Перехрестове Марія Василівна Михайліщук.

08:40 28.03.2023

РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ДІТЕЙ

РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ДІТЕЙ

Кожна дитина потребує піклування і адекватного ставлення до себе зі сторони батьків. Адже ці чинники впливають на здоровий розвиток хлопчиків та дівчаток, формування їх особистості, моральних та етичних норм. 

13:57 27.03.2023

ЗА ВИПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ – ШТРАФ  

ЗА ВИПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ – ШТРАФ  

З настанням теплих днів на території Роздільнянського району почастішали випадки загоряння трави, комишу та сміття, що може призвести до неконтрольованого поширення вогню.

10:51 20.03.2023

НАЙВИЩА ЦІНА ЗА МИР

НАЙВИЩА ЦІНА ЗА МИР

Трагічна реальність щодня вражає нас до глибини душі. Через війну в Україні ми стаємо учасниками і свідками того, як цвіт нації сміливо вступив у боротьбу за мирне життя свого народу. І, на превеликий жаль, платить за це найвищу ціну.

13:58 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь