A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ГОТУЮЧИСЬ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

ГОТУЮЧИСЬ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Останніми роками керівництво Затишанської громади переймається проблемою поганого стану системи опалення в будівлі Торосівської гімназії. Адже кожного сезону виникали протікання то у радіаторах, то у трубах і весь час доводилося латати дірки, щоб школа не залишилася без тепла.

09:13 12.06.2023

У ШКОЛІ БУДЕ НОВИЙ ДАХ

У ШКОЛІ БУДЕ НОВИЙ ДАХ

У Перехрестівській школі розпочався капітальний ремонт покрівлі. Роботи виконуються за рахунок коштів Затишанської громади.

10:47 08.06.2023

КОЛИ ПЕРЕМАГАЄ ДРУЖБА

КОЛИ ПЕРЕМАГАЄ ДРУЖБА

З нагоди Дня захисту дітей у Затишанській громаді відбулося ряд розважальних заходів. Головні дійства були розгорнуті на шкільному подвір’ї та стадіоні Затишанського закладу загальної середньої освіти. Сюди з’їхалися представники учнівської молоді Перехрестівського ЗЗСО та Торосівської гімназії.

15:35 01.06.2023

РОЗПОЧАЛОСЯ АСФАЛЬТУВАННЯ ДОРІГ

РОЗПОЧАЛОСЯ АСФАЛЬТУВАННЯ ДОРІГ

Після цілого комплексу підготовчих робіт розпочалося укладання асфальтобетону на дорозі сполученням Затишшя – Весела Балка – Торосове, яка підпорядкована Службі місцевих автомобільних доріг Одеської області.

14:15 01.06.2023

ПОЧИНАЮТЬ РОБОТУ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ ВІДПОЧИНКУ

ПОЧИНАЮТЬ РОБОТУ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ ВІДПОЧИНКУ

Закінчився навчальний рік. Для школярів настала пора безтурботного відпочинку та оздоровлення. Тож з 1 червня у Затишанській громаді стартує літня оздоровча кампанія. На базі закладів загальної середньої освіти буде відкрито табори з денним перебуванням дітей, в яких протягом 14 робочих днів відпочиватимуть всі учні початкової школи. Для них організовано змістовне дозвілля, фізкультурно-оздоровчу та виховну роботу.

14:23 31.05.2023

ПРИВІТАЛИ МАТЕРІВ-ГЕРОЇНЬ

ПРИВІТАЛИ МАТЕРІВ-ГЕРОЇНЬ

Травень позначився одним із найзворушливіших свят – Днем матері. Дорослі й малі донечки та сини поспішили до своїх матусь, щоб подякувати за тепло і ласку, за любов і розуміння, щоб висловити свою безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші матері.

16:11 30.05.2023

БУВ ДОБРИМ, РОБОТЯЩИМ, ДБАЙЛИВИМ…

БУВ ДОБРИМ, РОБОТЯЩИМ, ДБАЙЛИВИМ…

Сьогоднішній теплий і сонячний День вишиванки позначився сумом і тугою для Затишанської громади – ми провели в останню дорогу відважного захисника Віталія Миколайовича Пую, який загинув у бою за Україну. Він віддав своє молоде життя, щоб ми жили під мирним небом, радісно зустрічали світанки і більше ніколи не чули гуркіт ракет. Віримо, що зовсім скоро так і буде. Шкода лише, що великою ціною.

16:15 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь