A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТИМ, ХТО ВІДДАВ СВОЄ ЖИТТЯ ЗА УКРАЇНУ

Дата: 25.04.2024 14:09
Кількість переглядів: 467

Сьогодні родинам загиблих захисників вручили високі державні нагороди, присвоєні нашим бійця посмертно.

Зворушливий і до болю щемливий урочистий захід відбувся у Затишанському Будинку культури.

Портрети полеглих земляків, державні символи, квіти, запалені лампадки та Хвилина мовчання навіювали смуток і тугу за відважними бійцями, які віддали своє життя за Україну.

На церемонію нагородження посмертними відзнаками були запрошені дружина полеглого жителя селища Затишшя Сергія Олексійовича Гоцуленка – Вікторія Іванівна, а також родина загиблого мешканця села Торосове Олександра Володимировича Бережка – дружина Юлія Миколаївна, матір Галина Пантеліївна та батько Володимир Миколайович.

Працівники Будинку культури Тетяна Шевченко і Наталія Будзило підготували невеличку, але дуже щемку урочисту програму. Їх слова і тексти пісень викликали щирі сльози у всіх присутніх. Нікого не залишив байдужим і вірш, який декламувала місцева аматорка Альона Палійчук.

Представники першого відділу Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки разом із Затишанським селищним головою Геннадієм Миколайовичем Топольницьким вручили родинам наших полеглих бійців державні нагороди і квіти. Так, Указом Президента України, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, Олександр Володимирович Бережок та Сергій Олексійович Гоцуленко нагороджені орденами «За мужність» ІІІ ступеню (посмертно).

Вічна слава нашим полеглим воїнам! Завдяки їхній самопожертві у нашому селищі сьогодні не чутно звуків вибухів, діти ходять до школи та садочка, дорослі – на роботу. Наше життя триває у відносно звичайному режимі. За це ми щодня маємо дякувати таким захисникам, як Олександр Бережок, Сергій Гоцуленко та багатьом іншим землякам, які віддали своє життя за Україну і за всіх нас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь