A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ОБЕРЕЖНО! МІНИ!

ОБЕРЕЖНО! МІНИ!

Вкотре наголошуємо! Будьте пильні та обережні. Завжди уважно дивіться під ноги, уникайте місць, які сильно захаращені сухою рослинністю, адже під сухостоєм може ховатись будь-що, з обережністю проводьте сільськогосподарські роботи.

15:36 15.05.2023

ПАМ’ЯТАЮЧИ СВОЄ МИНУЛЕ

ПАМ’ЯТАЮЧИ СВОЄ МИНУЛЕ

Кожного року з нагоди 9 Травня керівництво Затишанської громади відвідує учасників та інвалідів Другої Світової війни, вдів загиблих фронтовиків та інших людей, які свого часу зробили свій внесок у післявоєннє становлення і розвиток рідного краю. Не став виключенням і цей складний рік.

13:08 08.05.2023

СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?

СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?

Коли боїшся кожного звуку, здається, що це може бути ракета, а в підсвідомості часто лунає сирена. Це від сильної тривоги, що сидить всередині.

11:00 02.05.2023

ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ЗАХВОРЮВАНЬ НА ГОСТРІ КИШКОВІ ІНФЕКЦІЇ

ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ЗАХВОРЮВАНЬ НА ГОСТРІ КИШКОВІ ІНФЕКЦІЇ

Відповідно до інформації Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області епідемічна ситуація із захворюваністю на гострі кишкові інфекції з настанням весняно-літнього періоду щорічно має тенденцію до ускладнення. Захворюваність на гострі кишкові інфекції уточненої та невстановленої етіології в цей період зростає. Як правило, до 70% хворих приходиться на дитяче населення, до 30% зросла захворюваність серед дорослого населення району.

10:46 02.05.2023

ПАМ’ЯТАЮЧИ ЧОРНОБИЛЬСЬКУ ТРАГЕДІЮ

ПАМ’ЯТАЮЧИ ЧОРНОБИЛЬСЬКУ ТРАГЕДІЮ

З нагоди Дня пам’яті Чорнобильської трагедії у Затишанській громаді традиційно подякували ліквідаторам наслідків аварії на атомній електростанції. Кожного року селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Камалівною Мирзакіровою відвідують «чорнобильців» та вручають їм добротні продуктові набори.

11:47 01.05.2023

ПРАЦЮВАЛИ ШВИДКО І ЯКІСНО

ПРАЦЮВАЛИ ШВИДКО І ЯКІСНО

Вчора під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося пленарне засідання 21 сесії восьмого скликання, в якому взяли участь 15 депутатів із 21-го.

09:41 28.04.2023

ДБАЮЧИ ПРО ОЗЕЛЕНЕННЯ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ

ДБАЮЧИ ПРО ОЗЕЛЕНЕННЯ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ

Триває озеленення та створення ландшафтного дизайну територій шкіл і дитсадків Затишанської громади. Останніми роками, завдяки старанням колективів освітян, тут з’явилося чимало молодих дерев, кущів та квітів.

13:05 25.04.2023

РЕМОНТ ДОРІГ ТРИВАЄ

РЕМОНТ ДОРІГ ТРИВАЄ

Продовжуються роботи щодо експлуатаційного утримання дороги С-162508 сполученням Затишшя – Весела Балка – Торосове, яка підпорядкована Службі місцевих автомобільних доріг Одеської області. Ремонт виконується за рахунок бюджетних коштів Затишанської селищної ради.

12:11 24.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь