A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ЗАМІНИЛИ ДВЕРІ В ЗАКЛАДІ КУЛЬТУРИ

ЗАМІНИЛИ ДВЕРІ В ЗАКЛАДІ КУЛЬТУРИ

У селі Торосове є прекрасний двоповерховий Будинок культури. І хоч будівля не дуже стара, та при об’єднанні у 2016 році Затишанській громаді вона дісталася у вкрай поганому стані. Протікав дах, не було системи відведення дощових вод, по стінах пішли тріщини, а про внутрішній стан взагалі важко говорити – ні нормального опалення, ні ремонту не було. І при цьому тут завжди працювали співробітники сільської ради (зараз це офіс старости), працівники Будинку культури та функціонували два магазини.

10:36 29.06.2023

СІЛЬСЬКИЙ МЕДПУНКТ З НОВОЮ КАНАЛІЗАЦІЄЮ

СІЛЬСЬКИЙ МЕДПУНКТ З НОВОЮ КАНАЛІЗАЦІЄЮ

У селі Торосове медичний пункт знаходиться в будівлі дитячого садка. І хоч дошкільний підрозділ має окремий вхід і свою територію, зовнішня каналізаційна система була спільною.

15:00 28.06.2023

СТАВ ЩЕ ОДНИМ ЗАХИСНИКОМ НА НЕБЕСАХ

СТАВ ЩЕ ОДНИМ ЗАХИСНИКОМ НА НЕБЕСАХ

Плаче природа літнім дощем, не висихають сльози українських жінок та дітей, побиваючись у горі за воїнами, яких забрала війна. Жахливі звістки приходять то в одну, то в іншу родину, руйнуючи життя і мирні плани рідних та близьких людей.

13:22 28.06.2023

ВІДЕОЛЕКЦІЯ «БЕЗПЕЧНА РОБОТА З АГРОХІМІКАТАМИ»

ВІДЕОЛЕКЦІЯ «БЕЗПЕЧНА РОБОТА З АГРОХІМІКАТАМИ»

На сьогоднішній день український агропромисловий комплекс масово використовує пестициди та агрохімікати у своїй роботі. Вони допомагають позбавити врожай від шкідників та покращують розвиток рослин. Але, на жаль, агрохімікати погано впливають на робітників агросфери.

08:52 22.06.2023

ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НОВА ОГОРОЖА НА ЦВИНТАРІ

ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НОВА ОГОРОЖА НА ЦВИНТАРІ

З-поміж інших щоденних турбот керівництво Затишанської громади приділяє значну увагу благоустрою кладовищ – поступово знищуються чагарники та вивозиться сміття, оновлюється огорожа та облаштовуються зручні поминальні столики.

15:19 21.06.2023

ОПАНОВУЮЧИ ЗНАННЯ З БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

ОПАНОВУЮЧИ ЗНАННЯ З БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

Вчора у Торосівській гімназії відкрито «Клас безпеки». Цей навчальний простір розділений на кілька тематичних зон та обладнаний усім необхідним матеріалом, щоб діти в ігровій формі знайомилися з основами пожежної та протимінної безпеки, правилами надання домедичної допомоги та поведінки на дорозі і на воді, а для молодших школярів створений розважальний куточок.

14:52 21.06.2023

КРОКУЙТЕ ПО ЖИТТЮ ВПЕВНЕНО І ЗАВЗЯТО!

КРОКУЙТЕ ПО ЖИТТЮ ВПЕВНЕНО І ЗАВЗЯТО!

Такого свята як випускний бал немає в жодному календарі. Але це день стає незабутнім у житті кожного старшкласника і дає початок новим сподіванням, амбіціям та прагненням.

11:59 20.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь