Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

«Ми чуємо Тебе, Кобзарю, крізь століття!»

«Ми чуємо Тебе, Кобзарю, крізь століття!»

Під такою назвою 12 березня провела в Торосівському НВК відкритий виховний захід Наталія Олексіївна Годовенко, вчитель української мови та літератури. Її вихованці, учні 6-11 класів, на фоні презентацій і музичних супроводів виразно читали вірші Великого Кобзаря, розповідали про нелегке життя поета, інсценізували уривки з твору Оксани Іваненко «Тарасові шляхи». Роль малого Тарасика виконав учень 4 класу Арсеньєв Артем, матері – учениця 11 класу Артеменко Дарія; старшого Тараса і Оксану – учні 6 класу: Цуркан Андрій та Грабовська Вікторія; дорослого Шевченка – учень 11 класу Постолатій Андрій. Глядачі свята мали змогу насолодитися емоційно-насиченою театралізованою композицією про дитинство Тараса. Безсмертне Шевченкове слово з уст виступаючих лунало зворушливо, урочисто, святково. В черговий раз учні продемонстрували свій талант і бажання доторкнутися до нашої історії. Із задоволенням, гордістю декламували авторські вірші та акровірші випускників нашого НВК.  Ось один із них: Слово Кобзареве Прокидання березневе – Віще слово Кобзареве. В Україні кожен житель Знає, хто його учитель. Кобзареві заповіти. Клич його до волі й нині Скрізь лунає в Україні. Де шумлять хліба й дерева, Слався, пісне Кобзарева!

13:39 13.03.2018

НАС ЗАПИТУВАЛИ – МИ ВІДПОВІДАЄМО

НАС ЗАПИТУВАЛИ – МИ ВІДПОВІДАЄМО

У зв’язку з тим, що до виконавчого апарату та депутатського корпусу Затишанської селищної ради  громадяни звертаються через засоби масової інформації, а також аналогічні запитання порушувались під час загальних зборів громадян селищної ради до очільника громади, але не було можливості надати відповіді, виконавчий апарат підготував обґрунтовані роз’яснення.

15:55 01.03.2018

За людину говорять її справи......

За людину говорять її справи......

Ми, пенсіонери села Торосове, завжди читаємо районну газету. Стаття за 24.02.2018 року "Звіт голови Затишанської ОТГ Геннадія Миколайовича Топольницького" нас дуже зацікавила.

14:49 01.03.2018

Прийнято рішення розробити Стратегію розвитку Затишанської ОТГ

Прийнято рішення розробити Стратегію розвитку Затишанської ОТГ

У понеділок, 26 лютого 2018 року о 12.00 год. в актовій залі Затишанської селищної ради відбулось перше засідання Робочої групи зі стратегічного планування у Затишанській громаді. Засідання робочої групи відбувалось за сприянням голови Затишанської селищної ради Г. М. Топольницького та під головуванням радника з регіонального розвитку Одеського центру розвитку місцевого самоврядування В. І. Бондарука. Розгляд питань відбувався за тим порядком денним:

10:07 27.02.2018

22 лютого 2018 року відбулись загальні збори жителів с. Торосове

22 лютого 2018 року відбулись загальні збори жителів с. Торосове

На прохання жителів с. Торосове та відповідно до рішення виконавчого комітету селищної ради від 16 лютого 2018 року № 27 «про скликання загальних зборів громадян, жителів сіл Торосове, Володимирівки, Малорошеве, Іванівки» 22 лютого 2018 року в Будинку культури с. Торосове о 14.00 годин відбулись загальні збори громадян. На порядку денному загальних зборів був звіт голови Затишанської селищної ради Г. М. Топольницького та виконавчого комітету про роботу за 2017 рік, перспективний план розвитку Затишанської ОТГ. Під час свого звіту Геннадій Миколайович Топольницький розповів про роботу депутатського корпусу та виконавчого апарату селищної ради за 2017 рік та  заходи, що вживались для покращення соціально-економічного та культурного розвитку громади. Голова громади детально поінформував присутніх про находження коштів до бюджету селищної ради з території колишньої Торосівської сільської ради та видатки, які направлені на розвиток с. Торосове.

09:40 27.02.2018

До Дня Героїв Небесної Сотні в закладах освіти і культури Затишанської об’єднаної територіальної громади  пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності.

До Дня Героїв Небесної Сотні в закладах освіти і культури Затишанської об’єднаної територіальної громади  пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності.

До Дня Героїв Небесної Сотні в закладах освіти і культури Затишанської об’єднаної територіальної громади  пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності.   Працівники КЗ «Затишанський Будинок культури» організували та провели вечір-пам’яті «Хто помирає в боротьбі – в серцях живе».

11:52 21.02.2018

Представники Затишанської громади взяли участь у святкуванні Масляної

Представники Затишанської громади взяли участь у святкуванні Масляної

18 лютого 2018 року на центральній площі смт.Захарівка відбулись заходи з нагоди святкування Масляної, в яких взяли участь працівники закладів освіти селищної ради, КЗ «Затишанський Будинок культури» та їх аматори, працівники виконавчого апарату селищної ради. Всіх бажаючих пригощали всілякими смаколиками, приготовленими працівниками закладів освіти і культури громади, а аматори подарували незабутні музичні номери.

16:16 20.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь