A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Готуються до відкриття дитсадків

Дата: 16.06.2020 12:12
Кількість переглядів: 557

Працівники дитячих садків Затишанської громади готуються до прийому вихованців. З послабленням карантинних заходів з’явилася можливість відчинити двері дошкільних закладів перед усіма малюками. Тепер вибір за батьками – доручити виховання своїх діток професіоналам чи займатися цим самостійно.

А поки що влада ОТГ робить все можливе для створення відповідних умов роботи дитсадків. Окрім проведення поточних ремонтів приміщень, які вже на завершальному етапі, управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради закупило засоби гігієни. До кожного дитсадка уже доставлені рідке мило, паперові рушники, антисептики та маски. Також придбали диспенсери для рідкого мила та безконтактні термометри.

- Відкриття дитсадків у нашій громаді заплановане на 22 червня, – зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Альона Мирзакірова. – Але будемо зважати на ситуацію з розповсюдження коронавірусу. Якщо вона погіршуватиметься, то плани з відкриття дитсадків доведеться відкласти.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь