A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Жителі Торосового відновлюють дитячий майданчик

Дата: 17.06.2020 11:25
Кількість переглядів: 673

Не минуло й року, як влада Затишанської громади встановила у центрі села Торосове майданчик для розваг дітей. Тут була гойдалка, гірка, пісочниця, декілька спортивних тренажерів та інших конструкцій для рухливих ігор. Радості малечі та підлітків не було меж – вони щодня розважалися тут на повну.

Але останнім часом це чудове місце спорожніло, бо хтось із місцевих жителів (дорослих чи малих) розламав конструкції, деякі просто вирвали із землі.

У цій ситуації ініціативність проявили місцевий депутат Наталія Олексіївна Годовенко та надзвичайно активні й діяльні працівниці Торосівського Будинку культури Ольга Мельникова, Інна Штаєва та Наталія Блащук.

Будучи депутатом Затишанської громади, Н.Годовенко не з чуток знає скільки коштів витрачається на благоустрій сіл та покращення життя мешканців ОТГ. Тому закликала односельців відновити майданчик своїми силами. 

- Приємно, що чимало жителів села не залишилися байдужими до нашого заклику і минулої п’ятниці, 12 червня, прийшли лагодити майданчик, – розповіла Наталія Олексіївна. – Серед них були й деякі вчителі та вихователі, працівники культури, молодь та діти. Особливі слова вдячності хочемо сказати Ларисі Табор та її чоловікові Анатолію Пригузі, які живуть поруч з майданчиком – вони не лише взяли участь у толоці, а й дозволили користуватися власним водогоном та електроенергією для проведення зварювальних робіт. Вже у вівторок до нас приєдналися Тетяна Табор та її чоловік Яків Гоїн і теж гарно попрацювали разом з нами.

Свою допомогу у відновленні майданчика надали місцевий фермер та депутат Затишанської селищної ради Іван Стан, а також орендатор Анатолій Хоптар – вони привезли шини для огорожі та виготовлення різних виробів.

Мешканці Торосового, які мали можливість і бажання, здали гроші для придбання фарби і вже розпочався найприємніший процес – покриття всіх конструкцій майданчика різними яскравими кольорами.

Торосівці зауважили: перш ніж просити допомоги у громади, треба щось зробити самим. Тоді й більше цінуватиметься все, що маємо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь