A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДИТСАДКИ ВІДЧИНЯЮТЬ ДВЕРІ

Дата: 23.06.2020 16:46
Кількість переглядів: 741

З 25 червня на території Затишанської громади планується відкриття дитячих садків.

До цього дня ретельно готувалися всі, хто причетний до освітянської галузі ОТГ. Зокрема виконали всі вимоги Держпродспоживслужби – провели поточні внутрішні ремонти приміщень, зробили запас засобів дезінфекції та продуктів харчування, створили ізолятори на випадок різкого погіршення здоров’я  дитини на час, поки батьки прийдуть і заберуть її. Крім цього, за допомогою стрічок організували зонування приміщень для дотримання безпечної дистанції.

22 червня працівники районного управління Держпродспоживслужби провели перевірку готовності дитсадків до відкриття і Затишанська ОТГ отримала позитивний висновок.

- У першу чергу до дитсадка приймаються діти працюючих батьків, – зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Альона Мирзакірова. – Ми також будемо враховувати й інші ситуації, коли діти, через різні сімейні обставини, залишаються без нагляду дорослих і потребують уваги вихователів.

Для прийому вихованців батьки мають принести довідку від сімейного лікаря про те, що дитина здорова і може відвідувати дитсадок. Також необхідно надати довідку з місця роботи батьків про те, що вони дійсно працюють.

Слід відзначити, що у групах перебуватиме не більше десяти дітей. Режим виховання розплановано так, що коли одна група бавиться на дитячому майданчику, інша буде на екскурсії. Якомога більше часу малюки розважатимуться на свіжому повітрі. Під час прийому їжі та денного сну діти перебуватимуть на відстані один від одного.

Щоранку і кожні чотири години проводитиметься температурний скринінг, кожні дві години – обробка всіх поверхонь дезінфекційними засобами.

Хочеться, щоб батьки вихованців також дотримувалися встановлених вимог. До входу в дитсадок вони мають приходити у масках. Далі вихователі відведуть малюка до групи та змінять їй взуття.

Періодично працівники Держпродспоживслужби та керівники закладів освіти громади проводитимуть перевірки процесу прийому дітей вранці та перебування їх вдень і дуже не хочеться, щоб дитсадок закрили через недотримання встановлених правил.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь