A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗА СТАНДАРТАМИ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 25.06.2020 13:47
Кількість переглядів: 684

Карантин – карантином, а Затишанська громада продовжує активну підготовку до нового навчального року. Адже на сьогоднішній день немає офіційного повідомлення Міністерства освіти та науки про дистанційне навчання з 1 вересня чи якісь інші обмеження освітнього процесу.

Т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій 23 червня повідомила, що прийдешній навчальний рік розпочнеться 1 вересня, а формат роботи шкіл залежатиме виключно від епідеміологічної ситуації. Міністерство освіти та науки не переводить школи на обов’язкову дистанційну форму навчання. Рішення про те, чи безпечно буде учням повертатися за парти 1 вересня, прийматимуть відповідні комісії на основі епідеміологічної ситуації й не раніше серпня, ближче до старту навчального року.

Тому, в Затишанській ОТГ не гають часу, а використовують всі можливості для того, щоб діти вчилися в гідних умовах.

Так, окрім проведення ремонтів у школах (цей процес практично фінішував), велика увага приділяється обладнанню класів для першачків за стандартами Нової української школи.

- За кошти громади ми вже закупили принтери, ноутбуки, інтерактивні дошки, проектори, частину парт, стільців та дидактичного матеріалу, – розповіла начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Альона Мирзакірова. – Зараз також працюємо над освоєнням коштів державного бюджету, виділених на потреби Нової української школи – укладаються угоди на закупівлю меблів, комп’ютерів і більш розширеного переліку дидактичного матеріалу.

В новому навчальному році до першого класу в Затишанській громаді підуть близько 60 учнів. На сьогодні заяви на прийом дітей вже подали 48 батьків у Затишші та 11 – у Торосовому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь