Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ФЕСТИВАЛЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

ФЕСТИВАЛЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

18 листопада 2017 року в актовій залі школи-ліцею «Чорноморський» в рамках «Фестивалю англійської мови» відбувся IV щорічний конкурс пісні «English Song Contest». У ньому взяли участь понад 150 учнів з 47 загальноосвітніх, спеціалізованих шкіл, гімназій та ліцеїв Одеси, Одеської області та міста Чорноморськ. Наш район і наш опорний заклад гідно представили учні Затишанського НВК – учасники гурту «Bells» у складі: Андріяш Крістіни, Ворової Наталії, Літвякової Сніжани, Маняк Анастасії, Побережняк Ілони та Фесенко Анастасії.

14:27 06.12.2017

Проведено відкрите заняття з гімнастики, акробатики та спортивних танців

Проведено відкрите заняття з гімнастики, акробатики та спортивних танців

2 грудня на базі Затишанського НВК о 16 годині 30 хвилин педагоги подільської спортивної школи "Престиж" проводили перше безкоштовне відкрите заняття з гімнастики, акробатики та спортивних танців. Діти, які займалися з ними напротязі 3 місяців на базі Захарівського БК продемонстрували свої досягнення....Їхні заняття також проходили 1 раз на тиждень... Побачивши їх виступ, батьки змогли побачити перспективу даних занять. Вартість 1 год (акробатики, гімнастики) – 50грн; спортивних танців - 50грн. Запрошуємо всіх бажаючих цієї суботи на 16 год 00хв. Слід зазаначити, що всі бажаючі будуть поділені на три групи: 1 - діти до 5 рочків (при наявності більше ніж 10 осіб), 2 - дошкільнята, 3 - школярі. Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради закупило 10 нових матів для спортивного залу, що покращить умови не лише даних занять, а й уроків фізичної культури. Вони будуть доставлені протягом тижня.

14:18 06.12.2017

Вирішується питання щодо придбання соціального житла

Вирішується питання щодо придбання соціального житла

Станом на 01 грудня 2017 року на позачерговому квартирному обліку перебуває  25 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Крім того, 26 дітей знаходяться під опікою, в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Захарівської райдержадміністрації – 3 дитини  та в інтернатних закладах знаходяться  5 дітей.  

10:33 06.12.2017

Торосівському НВК закуплено нові дошки

Торосівському НВК закуплено нові дошки

Завдяки Управлінню з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради в Торосівському НВК зможуть отримувати якісніші знання. У всіх класах та у двох групах дошкільного підрозділу з’явилися нові дошки. Адже на них можна писати крейдою, ще й – прикріплювати магнітами потрібні таблиці чи картинки. «Попередні дошки вже були непридатні до використання. Вони блищали, діти погано бачили написане, ще й крейда осипалася. Інша річ – сучасні магнітні дошки, – розповідає вчителька другого класу Михайлюк Ольга Василівна. – Пишеш на них – і душа радіє. Ліва частина розграфлена у лінійку, права – у клітинку. Діткам зручно писати цифри і букви»

17:12 30.11.2017

До Затишанського НВК завезено інтерактивний комплекс

До Затишанського НВК завезено інтерактивний комплекс

В останній час активну увагу приділяють створенню умов для підтримки системного впровадження і активного використання інформаційних і комунікаційних технологій в освітній процес. Досягнутий на сьогоднішній день рівень розвитку комп’ютерних технологій дозволяє по сучасному, в порівнянні з традиційним навчанням, організувати інформаційно-освітнє середовище. Інтерактивні технології навчання учнів дають можливість активізувати їх пізнавальну активність і акцентувати увагу на процес моделювання конкретних об’єктів і явищ. Великі можливості засобів комунікації дозволяють вчителеві розробити найбільш гнучку технологію процесу навчання і забезпечить особистісно-орієнтований підхід в навчанні учнів. На сьогоднішній день в звичайних українських школах Затишанської ОТГ вчителям, то напевно як і усім, не вистачає на уроках відповідного обладнання для проведення сучасного уроку на певному рівні. Вчитель інформатики звичайно мріє мати комп’ютерний клас в якому є кількість сучасних комп’ютерів, яка відповідає кількості учнів і швидкісний Інтернет. Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради допомогло в здійсненні мрії вчителів інформатики опорного закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад»смт.Затишшя Захарівськог району Одеської області». На стадії завершення роботи по розгалуженню Wi-Fi та підключенню швидкісного інтернету, що надасть змогу забезпечити всю територію НВК якісним інтернетом. А також 28 листопада в даний заклад було завезено інтерактивний комплекс з мультимедійною дошкою, кольоровим принтером, наушниками загальною вартістю 399 тис.грн. Даний інтерактивний комплекс – це потужній програмний продукт, який складається з двох взаємодіючих частин, одна з яких встановлюється на комп’ютер учителя, друга – на комп’ютер учня. Перша з’єднує комп’ютер учителя з комп’ютерами учнів, створюючи, таким чином, інтерактивний клас в мережі. Більш того, у вашому розпорядженні є велика кількість ефективних інструментів які допоможуть учителеві проводити заняття, наприклад, можливість транслювати презентацію з вашого комп’ютера на всі чи окремий учнівський комп’ютер, а також можливість учневі продемонструвати свою роботу під час уроку на всі учнівські та учительський комп’ютер, що дає можливість не тільки учителеві оцінити роботу учня, а і учням оцінити роботу свого однокласника. Іншими словами, дана програма дає нам можливість демонстрації учительського екрана монітора на учнівські екрани моніторів і одного учнівського на всі інші екрани моніторів, включаючи учительський. Сподіваємось, що вже наступного тижня інтерактивний комплекс буде встановлено. Ось так зустрічали й перевіряли к-сть та стан доставлено комплексу вчителі інформатики Сацик С.Ф. та Сіньковська О.В., падагог-організатор Гоцуленко В.І. на чолі з начальником Управління ОКМП Затишанської селищної ради – Мирзакіровою Оленою Камалівною

17:07 30.11.2017

Відбулось позачергове засідання сесії селищної ради

Відбулось позачергове засідання сесії селищної ради

24 листопада 2017 року відбулось позачергове засідання одинадцятої сесії VII скликання Затишанської селищної ради. На засіданні були присутні 15 депутатів із 22.Запрошені: заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Крапатюк В. Г., керуючий справами виконавчого апарату селищної ради Петренко С.А., начальник управління з питань освівти, культури та молодіжної політики селищної ради Мирзакірова О. К., спеціаліст відділу з питань земельних відносин, архітектури та ЖКГ селищної ради Синько Г. Д. Присутній депутат Захарівської районної ради Стрижак Н. І. Розглянуто 17 питань.

10:10 27.11.2017

Вшанували пам’ять жертв Голодоморів

Вшанували пам’ять жертв Голодоморів

Три потужних хвилі Голодоморів, що прокотились Україною забрали життя мільйонів українців. Тож святим обовязком нащадків є гідне вшанування жертв тих страшних подій.

09:08 27.11.2017

Зустріч жителів громади з народним депутатом Верховної Ради України О. С. Пресманом

Зустріч жителів громади з народним депутатом Верховної Ради України О. С. Пресманом

23.11.2017 року в приміщенні  Будинку культури  смт. Затишшя о 15.00 год. відбулась зустріч жителів нашої Затишанської об’єднаної територіальної громади з депутатом Верховної Ради України – Олександром Семеновичем Пресманом. Також на зустрічі були присутні депутат Одеської обласної ради М.Д. Кузькевич, помічник народного депутата Верховної Ради України В. О. Крилова, працівники селищної ради.

09:00 24.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь