A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗВОРУШЛИВА МЕЛОДІЯ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 31.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 1308

Ось і пролунав останній дзвоник у школах Затишанської територіальної громади. У всіх навчальних закладах відбулися урочисті лінійки та розважальні заходи.

Учнів, їх батьків та педагогічні колективи з цим світлим святом тепло привітали селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова, начальник оргвідділу Валентина Григорівна Клапатюк, а також старости Перехрестівського і Торосівського округів – Василь Іванович Грекуляк та Марія Петрівна Кущенко.

В урочистій атмосфері керівники громади вручили відмінникам навчання сертифікати на отримання щомісячних премій та на призначення грошових винагород за перемоги в обласних конкурсах «Барви Дністра», «Чисті роси» і за високі досягнення у спорті.

Мелодія останнього дзвоника сповістила учням про завершення навчального року, попереду на всіх чекають веселі канікули та відпочинок. А для випускників це свято було в останній раз, тож побажаймо їм успіхів в обранні подальшого шляху та здійснення усіх мрій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь