A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЖИТТЯ У КОЛІ ЛЮБЛЯЧОЇ РОДИНИ

Дата: 07.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 1038

Сьогодні свій 90-річний ювілей відзначила жителька селища Затишшя Ольга Миколаївна Совтус. Із самого ранку до її оселі з теплими привітаннями і пам’ятними подарунками завітали голова громади Геннадій Миколайович Топольницький, начальники відділів селищної ради Валентина Григорівна Клапатюк та Ольга Павлівна Пустомельник.

Жінка була розчулена такою увагою в свій день народження. Скромна, добра і проста, Ольга Миколаївна все своє життя пропрацювала в колгоспі – влітку на просапці буряків, а взимку – на догляді великої рогатої худоби.

Разом з чоловіком Петром (нині покійним) виростили трьох дітей, мають 9 онуків та 7 правнуків. Живе ювілярка біля своєї найменшої доньки Любові, оточена її щоденною увагою і турботою.

«Ми дуже любимо свою матусю, бабусю і прабабусю, – розповіла донька іменинниці Люба. – Дякувати Богу, великого клопоту вона нам не завдає. Потроху може сама себе обходити і дуже хоче жити якомога довше. Можливо, через доброту та щирість нашої неньки Всевишній подарував їй довголіття. Адже вона ніколи ні з ким не сварилася, не пліткувала, чесно й добросовісно працювала. Тож нехай живе нам на радість ще багато літ!»

Сердечно вітаємо Ольгу Миколаївну Совтус з поважним днем народження! Міцного Вам здоровя, добра, тепла і ще багато років життя у колі дружної та люблячої родини!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь