Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРОЄКТ «ТІЛЬКИ НЕ МОВЧИ»

Дата: 27.05.2021 15:19
Кількість переглядів: 851

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба спільно з Міжнародною благодійною організацією «Служба порятунку людей» започаткували проєкт щодо захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації під назвою «Тільки не мовчи».

За даними Національної поліції України, за минулий рік від сексуального насильства постраждало 410 дітей, цього року – вже 70. Проте ці цифри – лише десята частина від кількості таких злочинів, адже часто факти приховуються. Діти, які страждають, а також дорослі, які підозрюють насильство, не знають, як діяти в таких ситуаціях.

На контактний номер телефону, зазначений в плакаті, можна звернутися за допомогою, якщо ваша дитина постраждала від сексуального насильства або ви стали свідком насильства над дитиною.

За вказаними номерами можна отримати юридичну консультацію і психологічну підтримку. Також фахівці допоможуть організувати реабілітацію дитини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь