A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КАНАЛІЗАЦІЮ ВИКАЧУЮТЬ ПРОСТО У ПАРК

Дата: 19.07.2021 09:07
Кількість переглядів: 1456

Ось такі не дуже приємні на запах потічки виявили в п’ятницю увечері жителі Затишшя. Людей насторожило, що у бездощовий день якась незрозуміла рідина стікається до парку біля Будинку культури.

Незважаючи на темряву, небайдужі затишани все ж таки дізналися звідки ллється цей струмок – як виявилося, таким чином жителі двоповерхового будинку на 4 господаря по вулиці Західній, 38 позбуваються власних каналізаційних відходів. Під покровом ночі вони викачують смердючу рідину і скидають її просто у парк.

Люди повідомили про цей ганебний факт Затишанському селищному голові Геннадію Миколайовичу Топольницькому. Він одразу ж виїхав на місце і зателефонував одному із «хазяїв» будинку, але той навідріз відмовився вийти на вулицю для розмови.

«Одного разу я вже мав неприємну бесіду з жителями цього будинку про неприпустимість викачування каналізаційних вод у парк, – зауважив Г.Топольницький. – Тоді вони пообіцяли, що більше так чинити не будуть. І яким же було моє розчарування, коли я побачив це неподобство знову. Від таких вчинків наших односельців просто руки опускаються. Невже так дорого замовити асенізаційну машину і жити за встановленими правилами?»

Видео за посиланням:

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100002495863213&attachment_id=519374519397995&message_id=mid.%24cAAAABpUVWJ-A5DzcXl6sveJaaEoz

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь