A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ДІТЕЙ ПУТІВКАМИ ДО ТАБОРУ

Дата: 22.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 1408

21 липня перша група школярів громади вирушила на двотижневий відпочинок до табору «Богатирьонок», що знаходиться у c. Сергіївка Білгород-Дністровського району Одещини.

Путівки для відпочинку та оздоровлення тринадцяти дітей придбала Затишанська селищна рада, виділивши з бюджету 100 тисяч гривень.

Ідею про такий безкоштовний відпочинок подала начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова. Адже діти з малозабезпечених сімей мають можливість відпочити у таборах за рахунок державного бюджету, а школярі без відповідного соціального статусу позбавлені такої нагоди. Тому Олена Камалівна запропонувала депутатам підтримати виділення коштів з бюджету Затишанської селищної ради, щоб і інші дітки могли повноцінно оздоровитися влітку. За таке рішення проголосували всі депутати і перша група учнів, які демонструють успіхи у навчанні та активні у шкільному житті, нині відпочивають у таборі.

Юних жителів громади до «Богатирьонка» супроводжували начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова і директор Затишанського НВК Людмила Чумак. Вони оглянули умови, в яких перебувають діти, і залишилися цілком задоволеними побаченим – затишні кімнати, сучасні побутові зручності, п’ятиразове харчування, море, змістовні розваги…

Планується, що друга група школярів громади  вирушить на оздоровлення у серпні. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь