Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

НА ОДЕЩИНІ ЗАРЕЄСТРОВАНО ДРУГИЙ ВИПАДОК ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ

НА ОДЕЩИНІ ЗАРЕЄСТРОВАНО ДРУГИЙ ВИПАДОК ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ

Мешканка села Перехрестове Роздільнянського району назбирала в своєму садочку печериці. Перед вживанням відварила та підсмажила їх. Ознаки отруєння проявилися через п’ять годин. З’явилися нудота та діарея. Хвору госпіталізовано у стані середньої важкості.

09:24 03.10.2022

ПОНАД 70 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ – НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

ПОНАД 70 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ – НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

За ініціативи голови Затишанської громади Геннадія Миколайовича Топольницького та виконкому селищної ради сьогодні відбувся благодійний ярмарок під назвою «Разом до Перемоги».

13:38 30.09.2022

«СОЛОДОЩІ ПРОДАВАЙ – ЗСУ ДОПОМАГАЙ!»

«СОЛОДОЩІ ПРОДАВАЙ – ЗСУ ДОПОМАГАЙ!»

Під такою назвою у школах Затишанської громади відбулися осінні ярмарки. Учні та їх батьки доклали чимало зусиль, щоб реалізувати свої найсмачніші домашні вироби. Торти, тістечка, рогалики, печиво, фрукти, ягоди, солодкі напої, а також патріотичні обереги приваблювали увагу покупців. Тим паче, що цінники на товар були просто символічними.

14:24 29.09.2022

НОВІ КОТЛИ ДЛЯ ШКІЛ ГРОМАДИ

НОВІ КОТЛИ ДЛЯ ШКІЛ ГРОМАДИ

Затишанська селищна рада придбала два нових котли для Торосівської гімназії та Перехрестівської школи. Дані моделі агрегатів можуть якісно працювати на будь-яких видах палива – вугіллі, дровах, різних пелетах та навіть смітті. Саме тому такі котли ще називають утилізаторами.

13:35 29.09.2022

ОНОВИЛИ БАЗУ ДАНИХ ПРО ДІТЕЙ

ОНОВИЛИ БАЗУ ДАНИХ ПРО ДІТЕЙ

Працівники управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради провели спільну нараду з директорами та соціальними педагогами освітніх закладів громади, фахівцями соціальної роботи, працівниками служби у справах дітей та керівником відділу з питань соціальної та сімейної політики.

13:20 22.09.2022

РОЗПОЧАЛАСЯ РЕКОНСТРУКЦІЯ ТИРУ

РОЗПОЧАЛАСЯ РЕКОНСТРУКЦІЯ ТИРУ

На території Затишанської школи розпочалися роботи щодо реконструкції старого недіючого тиру, який на період воєнного стану буде використовуватись як тимчасове укриття.

14:53 19.09.2022

ЯК ПЕРЕТНУТИ КОРДОН В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

ЯК ПЕРЕТНУТИ КОРДОН В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Яке законодавство на сьогодні визначає порядок перетину кордону у воєнний час До перетину державного кордону потрібно готуватися заздалегідь: з’ясувати, які потрібні документи вам, а також, які мають бути документи, якщо ви перетинаєте кордон з дітьми, домашніми тваринами чи їдете своїм авто. Тому радимо перед поїздкою обов'язково зайти на сайт Державної прикордонної служби.

11:21 16.09.2022

РОЗГЛЯНУЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

РОЗГЛЯНУЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Вчора під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося сорок перше засідання виконавчого комітету цього скликання.

09:35 16.09.2022

УКРИТТЯ ГОТОВЕ ДО ВИКОРИСТАННЯ

УКРИТТЯ ГОТОВЕ ДО ВИКОРИСТАННЯ

У Торосівській гімназії завершується капітальний ремонт тимчасового укриття для учнів, вихованців дитячого садка та педагогічного колективу. Залишилося дообладнати запасний вихід новими сходами та, після повного висихання стін, ще раз їх повапнувати.

10:45 15.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь