Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРИВІТАЛИ СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ

Дата: 21.11.2023 10:33
Кількість переглядів: 588

Минулої неділі своє професійне свято відзначали працівники сільського господарства. Традиційно, з цієї нагоди їх привітали голова громади Геннадій Миколайович Топольницький і начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова.

Керівники і працівники сільгосппідприємств були раді такій увазі і щиро дякували, що навіть у ці важкі часи громада не забуває про внесок аграріїв у розвиток рідного краю.

У свою чергу, селищний голова відзначив надзвичайну важливу працю хліборобів. Адже вони, не покладаючи рук, працюють у полі і чесною самовідданою працею вирощують найдорожче – хліб.  Саме сільгоспвиробники взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати в тилу задля Перемоги і годувати країну, примножувати її славу і добробут.

Шановні наші аграрії! Дякуємо вам за сумлінну та багаторічну працю! Бажаємо міцного здоров’я, нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, нехай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання!

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Миру усім нам і Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь