A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

НОВЕ ПОМЕШКАННЯ ДЛЯ БАБУСІ

Минуло майже два тижні з тих пір, як ми розповідали про нелегку старечу долю жительки села Перехрестове Зінаїди Іванівни Боднар. Нагадаємо, сталося так, що у 79 років вона стала непотрібною своїм трьом дітям і одного дня дочка просто привезла маму до Затишанської селищної ради й залишила надворі на лавці.

15:48 10.08.2023

УСІ ДИТСАДКИ – З ІГРОВИМИ МАЙДАНЧИКАМИ

На території чотирьох дитячих садків Затишанської громади встановлено яскраві й сучасні ігрові комплекси, які були закуплені за кошти місцевого бюджету.

09:09 10.08.2023

ОБГОВОРИЛИ ПРОБЛЕМИ РОДИН ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ

Вчора у нашій громаді відбулася зустріч з родинами загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців. Її організували представники Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за участі керівників різних підрозділів Затишанської селищної ради.

09:28 09.08.2023

ПРАЦЮВАЛИ ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ

Сьогодні під час чергового засідання виконавчого комітету, яке очолює Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький, було розглянуто декілька важливих питань.

14:38 04.08.2023

ЗАПОБІГТИ ЗАРАЖЕННЮ АФРИКАНСЬКОЮ ЧУМОЮ СВИНЕЙ

За результатами досліджень державними лабораторіями Держпродспоживслужби біологічного матеріалу від свиней, що загинули у приватному секторі та мисливському господарстві Київської і Чернігівської областей, виявлено ДНК-вірус африканської чуми свиней, що є ризиком для господарств сусідніх областей.

14:40 02.08.2023

ГОТУЄМО ШКОЛИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

Серпень – найгарячіша пора для освітян, адже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік і діти мають прийти до чистих та затишних приміщень.

13:35 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь