A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

СТВОРИЛИ ПОБУТОВІ УМОВИ В УКРИТТІ

СТВОРИЛИ ПОБУТОВІ УМОВИ В УКРИТТІ

Із введенням військового положення в Україні, одним з головних завдань селищної ради було облаштування укриттів для учасників освітнього процесу. Адже без цього було неможливо продовжити навчання у школах та виховання у дитсадках. Тому керівництвом Затишанської громади вживалися всі можливі заходи, щоб якнайшвидше впорядкувати та збудувати укриття. Як результат – на сьогодні всі наші навчальні заклади мають умови для перебування у сховищах дітей і вчителів під час повітряних тривог.

10:54 11.09.2023

КОНКУРС ГРАНТІВ ВІД ACTED: ПІДТРИМКА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЖІНОК

КОНКУРС ГРАНТІВ ВІД ACTED: ПІДТРИМКА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЖІНОК

Одеською обласною військовою адміністрацією проводяться заходи для стимулювання бізнесу в умовах війни шляхом залучення грантової фінансової підтримки для суб’єктів малого підприємництва в рамках співпраці з Французькою гуманітарною організацією АСТЕD.

11:59 31.08.2023

ЩОБ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ БУЛО ТЕПЛО

ЩОБ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ БУЛО ТЕПЛО

Ще наприкінці минулого навчального року в Затишанській громаді почали думати про прийдешній опалювальний сезон. Саме тому з настанням літніх канікул, не гаючи часу, працівники підрядної організації взялися за капітальний ремонт системи опалення в будівлі Торосівської гімназії. Роботи виконувалися за рахунок бюджетних коштів Затишанської селищної ради.

09:11 31.08.2023

МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ КОНТЕНТ ДЛЯ ПЕРШИХ КЛАСІВ НУШ

МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ КОНТЕНТ ДЛЯ ПЕРШИХ КЛАСІВ НУШ

У співпраці громадської організації «Центр освітніх реформ «Наші діти» та Затишанської селищної ради, в рамках проекту «Рівний доступ до освіти. Освіта в умовах воєнного стану» фахівці Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради провели роботу щодо придбання дидактичного мультимедійного контенту з персональним кодом доступу для вчителів  початкової школи, які активно впроваджують реформу Нової української школи. Дані матеріали рекомендовані та затверджені Міністерством освіти і науки України.

14:18 29.08.2023

ДО ЧОГО ПРИЗВОДИТЬ БОРГ ЗА ВОДУ

ДО ЧОГО ПРИЗВОДИТЬ БОРГ ЗА ВОДУ

Минулої п’ятниці працівники комунального підприємства «Господар» були змушені вдатися до непопулярного рішення – від’єднали від централізованого водопостачання родину споживачів, яка мешкає по вулиці Перемоги у селищі Затишшя. Причиною стала величезна сума заборгованості по сплаті за воду, що сягнула понад 6 тисяч гривень, та виявлений місяць тому витік води.  При цьому ніякі попередження і навіть умовляння оплачувати борг частинами не подіяв – люди просто відмовлялися  йти на співпрацю з комунальним підприємством.

14:50 21.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь