Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Сьогодні у навчальних закладах Затишанської громади пролунали Останні дзвоники. На шкільних подвір’ях зібралися святково одягнені учні, їх батьки, вчителі та численні гості. Серед запрошених – начальник організаційного відділу Затишанської селищної ради Валентина Григорівна Клапатюк, начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова, спеціалісти-освітяни Ілона Олександрівна Ковалюк та Анастасія Ігорівна Люшненко.

12:04 31.05.2024

ТАМІЛА ТАШЕВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ПАНЕЛЬНІЙ ДИСКУСІЇ

ТАМІЛА ТАШЕВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ПАНЕЛЬНІЙ ДИСКУСІЇ

Постійна Представниця Таміла Ташева взяла участь у панельній дискусії в межах форуму «Освітній компас на українське майбутнє для молоді з тимчасово окупованих територій». Спікери обговорили вдосконалення процедури вступу для осіб з тимчасово окупованих територій, а також подальше проведення безоплатного навчання зі стипендіальним забезпеченням на підготовчих курсах для осіб з тимчасово окупованих територій. Захід був організований за підтримки Офісу Уповноваженого ВР України з прав людини та ЦГП “Альменда”.

11:25 23.05.2024

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Чергове пленарне засідання сесії Затишанської селищної ради під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося сьогодні з необхідним кворумом депутатів.

16:05 16.05.2024

КОМАНДИР СПЕЦПІДРОЗДІЛУ "КРИМ"

КОМАНДИР СПЕЦПІДРОЗДІЛУ "КРИМ"

“Qarşılıq / Спротив” — це серія історій представників корінних народів України — військових та ветеранів, які боролись та продовжують боротися за право жити у вільній та незалежній Українській державі.

11:10 14.05.2024

ВІТАЛИ МАТУСЬ ЗІ СВЯТОМ

ВІТАЛИ МАТУСЬ ЗІ СВЯТОМ

Цієї неділі ми відзначали День найдорожчої у світі людини – матері. Безумовно, це свято – одне з найбільш зворушливих, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – своєї мами, яка все розуміє, пробачає, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

10:20 14.05.2024

"РОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ" АКТИВНО ВЕДЕ РОБОТУ

"РОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ" АКТИВНО ВЕДЕ РОБОТУ

Продовжуємо незмінно рухатися вперед! Робоча група "Прозорість і підзвітність" активно веде моніторинг публічних закупівель, і ось що ми маємо за минулий тиждень: 8 скасованих закупівель в Одеському районі.

09:14 10.05.2024

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПОЛІТВ'ЯЗНЯ

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПОЛІТВ'ЯЗНЯ

5 травня — день народження кримськотатарського громадського активіста Сервера Мустафаєва. Своє 38-річчя він зустрічає у незаконному російському ув'язненні.

09:20 07.05.2024

Коли кривдять найближчі: як юристи можуть допомогти захиститися від домашнього насильства

Коли кривдять найближчі: як юристи можуть допомогти захиститися від домашнього насильства

Коли фізичної, моральної чи іншої шкоди систематично завдають найближчі люди — ймовірно, це ситуація домашнього насильства. Розповідаємо, які ознаки має домашнє насильство, яка відповідальність передбачена для кривдників та куди звертатися по допомогу.

09:19 07.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь