Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Це військове формування з правоохоронними функціями має цікаву історію, власні бойові рекорди та своїх героїв, яких шанує Україна і світ.

09:44 21.03.2024

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

На черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького, було розглянуто низку важливих питань порядку денного.

14:52 18.03.2024

РІШЕННЯ – В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

РІШЕННЯ – В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

Сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося пленарне засідання 28-ої сесії Затишанської селищної ради. Серед запрошених – депутат Роздільнянської районної ради Ніна Іванівна Стрижак, старости старостинських округів Марія Петрівна Кущенко і Василь Іванович Грекуляк, а також керівники структурних підрозділів громади.

14:23 15.03.2024

росія хоче визнати недіючим рішення щодо передачі Криму у склад УРСР

росія хоче визнати недіючим рішення щодо передачі Криму у склад УРСР

Меседжи щодо історичного зв'язку півострова із росією не витримують критики. Україна і Крим мали і мають тісний історичний, культурний та соціально-економічний зв'язок. Ми пам'ятаємо історію Криму та його народу і авжеж пам'ятаємо тих людей, які знаходяться в окупації і чинять спротив, бо #СпротивТриває

14:06 13.03.2024

РЕМОНТУЄТЬСЯ УКРИТТЯ

РЕМОНТУЄТЬСЯ УКРИТТЯ

Триває ремонт підвального приміщення Затишанського Будинку культури. Це об’єкт подвійного призначення, яке зараз використовується як укриття під час сигналу повітряної тривоги, а з настанням миру тут планується облаштувати повноцінну тренажерну залу.

11:43 12.03.2024

Цифра дня: + 509 000 000 гривень зекономлених коштів на тендерах

Цифра дня: + 509 000 000 гривень зекономлених коштів на тендерах

Саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму робоча група при обладміністрації «Прозорість і підзвітність» заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім - на підтримку наших воїнів.

09:12 11.03.2024

ПІДГОТОВКА ДО ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

ПІДГОТОВКА ДО ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

Працівники комунального підприємства «Господар» встановили нові ворота і хвіртку на двох входах до так званого «старого» кладовища в селищі Затишшя.

10:29 06.03.2024

ДЛЯ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ І ПЕДАГОГІВ

ДЛЯ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ І ПЕДАГОГІВ

Ще декілька приміщень Затишанського закладу загальної середньої освіти обладнані автоматичною системою пожежної сигналізації. Черговий проект реалізовано на першому поверсі в будівлі по вулиці Елеваторній, де розташовані класи початкової школи та ресурсна кімната для занять з дітьми, які мають особливі освітні потреби.

09:27 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь