A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося чергове, вже 65-те, засідання виконавчого комітету Затишанської селищної ради.

16:15 12.12.2023

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ МЕДИКІВ І ПАЦІЄНТІВ

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ МЕДИКІВ І ПАЦІЄНТІВ

Наближається до завершення капітальний ремонт другої будівлі амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради в селищі Затишшя.

10:04 11.12.2023

Порядок одержання посвідчення про право роботи з пестицидами

Порядок одержання посвідчення про право роботи з пестицидами

Особи, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та/або застосування пестицидів або з проведенням робіт із транспортування, зберігання, застосування, торгівлею пестицидами, повинні мати посвідчення про право роботи з пестицидами.                                                                                                                                          «Порядок  одержання  посвідчення про право роботи з пестицидами» регламентується постановою  Кабінету Міністрів України від 9 травня 2023 року  № 458.                           

16:25 06.12.2023

ДОПОМОГЛИ РОЗЧИЩАТИ ДОРОГИ

ДОПОМОГЛИ РОЗЧИЩАТИ ДОРОГИ

Цієї неділі всі ми відчули силу природної стихії. Рясний снігопад і шквальний вітер утворили непроїзні замети – практично всі шляхи були перекриті і багато людей опинилися «відрізаними» від цивілізації.

10:19 30.11.2023

Діджиталізуємо країну разом!

Діджиталізуємо країну разом!

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Кропива взяв участь у національному проєкті ініційованому Мінцифри з навчання лідерів державної цифрової трансформації CDTO Campus.

09:21 30.11.2023

ЯК УНИКНУТИ ЗАРАЖЕННЯ БОТУЛІЗМОМ

ЯК УНИКНУТИ ЗАРАЖЕННЯ БОТУЛІЗМОМ

Це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків. Водночас, у більшості випадків можна уникнути ботулізму, якщо дотримуватися простих харчових правил.

10:41 29.11.2023

Регіональна програма «Власний дім» – гарантія, надійність, законність, персональний підхід

Регіональна програма «Власний дім» – гарантія, надійність, законність, персональний підхід

Відповідно до розпорядження голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега Кіпера від 20.09.2023 року № 743/А-2023 «Про внесення змін до рішення Одеської обласної  ради від 18 червня 2021 року №203-VІІІ «Про затвердження регіональної програми  з підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021 – 2025 роки» ДО ДІЮЧОЇ Програми «Власний дім» на 2021 – 2025 роки були внесені зміни, які дадуть можливість розширити правила та умови і порядок надання пільгових кредитів позичальникам за Програмою.

15:34 22.11.2023

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Кожної четвертої середи Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький проводить виїзний прийом громадян у селі Перехрестове. Люди вже знають, що в цей день можуть прийти до офісу старости й отримати відповіді на хвилюючі запитання, як кажуть, з перших вуст.

14:12 22.11.2023

ПРИВІТАЛИ СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ

ПРИВІТАЛИ СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ

Минулої неділі своє професійне свято відзначали працівники сільського господарства. Традиційно, з цієї нагоди їх привітали голова громади Геннадій Миколайович Топольницький і начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова.

10:33 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь