A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ХАРЧОБЛОКИ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИХ КОМПЛЕКСІВ ОСНАЩЕНО НОВИМ ОБЛАДНАННЯМ.

ХАРЧОБЛОКИ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИХ КОМПЛЕКСІВ ОСНАЩЕНО НОВИМ ОБЛАДНАННЯМ.

З метою належного оснащення харчоблоків навчально-виховних комплек5сів громади відповідно до санітарно-гігієнічних норм придбано та встановлено з холодильника з морозильними камерами, мясорубку промислову, виробничі столи і стелажі, посуд з нержавіючим покриттям

16:07 01.04.2020

На території Затишанської громади вживаються заходи  щодо запобігання занесенню і поширенню на території Затишанської селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

На території Затишанської громади вживаються заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території Затишанської селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

З метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення громади на території громади здійснються заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території Затишанської селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

13:08 24.03.2020

Карантин: Верховна рада прийняла антикризові закони

Карантин: Верховна рада прийняла антикризові закони

 З 12 березня по 3 квітня 2020 року на всій території України встановлено карантин (постанова КМУ від 11.03.20 р. № 211 – із 17 березня діє в новій редакції). У той самий день прийнято й опубліковано чотири «карантинних» Закони від 17.03.20 р. № 530-ІХ, № 531-ІХ, № 532-ІХ, № 533-ІХ («Голос України» від 17.03.20 р. № 51). Законом № 530 карантин віднесений до форс-мажорних обставин, передбачено тимчасово проводити закупівлі, необхідні для здійснення невідкладних заходів з попередження і лікування коронавірусної хвороби (COVID-19), без застосування процедур Закону від 25.12.15 р. № 922-VIII «Про державні закупівлі» та багато іншого. А Закон № 533 спрямований на підтримку бізнесу. Найважливіші для платників податків зміни передбачені в кількох напрямах. Зміни щодо штрафів Платники податків звільняються від відповідальності за податкові порушення, скоєні в період з 1 березня по 31 травня 2020 року. У цей період також не нараховуватиметься пеня (а та, що вже нарахована, має бути списана). Ідеться про всі податкові штрафи, крім штрафів: за порушення, допущені при нарахуванні, декларуванні та сплаті ПДВ, акцизного податку та рентної плати; порушення правил обліку, виробництва та обороту пального і спирту етилового; недотримання вимог до договорів довгострокового страхування життя і недержавного пенсійного забезпечення; за відчуження майна, що перебуває в податковій заставі. До платників ЄСВ тимчасово не застосовуватимуться санкції за несвоєчасне подання звітності та несвоєчасну сплату (перерахування) збору, а також за неповну або несвоєчасну його сплату в періоди з 1 по 31 березня і з 1 по 30 квітня. Протягом цього ж періоду не нараховуватиметься пеня (нові п. 911.1, 911.2 розд. VIII Закону від 08.07.10 р. № 2464-VI, далі – Закон № 2464). Водночас запроваджується адміністративна відповідальність за порушення карантинних і санітарних правил (для громадян – у вигляді штрафу в розмірі від 17 000 до 34 000 грн, для посадових осіб – у розмірі від 34 000 до 170 000 грн), а також кримінальна відповідальність за умисне зараження людей.

15:36 23.03.2020

Привітали воїнів-інтернаціоналістів

Привітали воїнів-інтернаціоналістів

На передодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав голова Затишанської селищної ради Г. М. Топольницький разом із заступником В.Г.Клапатюк, начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради О. К. Мирзакіровою, т.в.о старости сіл М.П. Кущенко привітали воїнів-інтернаціоналістів зі святом та вручили їм цінні подарунки

12:40 17.02.2020

Перший шахматний турнір

Перший шахматний турнір

У суботу, 8 лютого, в Затишанській ОТГ проходив відкритий турнір з шахів серед чоловіків. Ініціатором проведення турніру виступив житель смт Затишшя голова фермерського господарства СФГ «Роксолана» Чеховський Микола Петрович. Дуже приємно, що його ініціативу підтримав очільник нашої громади Топольницький Геннадій Миколайович. Тому даний турнір було проведено на належному рівні. На запрошення прийняти участь у змаганнях відгукнулися команди з Великомихайлівки, Ширяєве, Захарівки та Затишшя. Загалом у заході прийняли участь 24 учасники.

12:36 17.02.2020

В приміщенні Затишанської селищної ради відбулось виїзне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Захарівської районної ради.

В приміщенні Затишанської селищної ради відбулось виїзне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Захарівської районної ради.

12 лютого поточного року, в приміщенні Затишанської селищної ради, відбулось виїзне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Захарівської районної ради. У засіданні брали участь голова районної ради В. А. Думитрашко, його заступник - В. М. Іванов, працівники апарату районної ради, працівники районної державної адміністрації, голова селищної ради Г. М. Топольницький, працівники виконавчого апарату селищної ради, голови та представники сільських, селищної рад району, редактор газети "НовинаР" В.В. Майнич, головні лікарі первинної та вторинної медицини та інші.

14:52 13.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь