A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПЛАНУВАЛИ ДОХОДИ І ВИДАТКИ

Дата: 22.12.2020 16:00
Кількість переглядів: 441

Сьогодні в приміщенні Затишанської селищної ради відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

Відповідальні керівники структурних підрозділів селищної ради представили на розгляд членів комісії програми та суми їх фінансування на наступний рік. Зокрема йшлося про матеріальну допомогу довгожителям громади та особам, які опинилися у важких життєвих обставинах, виплати учасникам бойових дій, пільгове перевезення залізничним та автомобільним транспортом, забезпечення житлом багатодітних сімей.

В галузі освіти обговорювалися зміни до низки програм: підтримки багатодітних сімей, роботи з обдарованими і талановитими дітьми, шкільного харчування, участі у національно-патріотичній грі «Джура», оздоровлення і відпочинку учнів.

Переважно вищезгадані зміни стосувалися приєднання до територіальної громади Перехрестівської сільської ради, адже збільшується кількість отримувачів тих чи інших видів допомог і в бюджеті слід передбачити відповідне фінансування.

Члени бюджетної комісії також обговорили структуру та штатну чисельність виконавчого апарату Затишанської селищної ради, управління з питань освіти, культури та молодіжної політики, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та Центру первинної медико-санітарної допомоги.

На завершення засідання голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький поділився з присутніми попередніми планами з благоустрою на 2021 рік. Члени комісії внесли й свої пропозиції, проте остаточне рішення прийматиметься під час пленарного засідання сесії, яке відбудеться найближчим часом.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь