A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕМОНТУЄТЬСЯ ДРУГИЙ ПОВЕРХ ШКОЛИ

Дата: 24.12.2020 14:28
Кількість переглядів: 610

У приміщенні Затишанської школи стартували роботи щодо капітального ремонту чотирьох класів та коридору на другому поверсі.

Капремонт фінансується з бюджету Затишанської селищної ради.

«З 18 грудня затишанські учні перебувають на карантині у зв’язку з випадками захворюваності на коронавірус, а незабаром у них розпочнуться зимові канікули, тож ми вирішили скористатися цим часом і взятися за капітальний ремонт класів та коридору, – розповів голова Затишанської територіальної громади Геннадій Топольницький. – Влітку цього року, до початку занять 1 вересня, будівельна бригада встигла відремонтувати лише частину приміщень на другому поверсі школи. Тож решту доробляють зараз і ми дуже сподіваємося, що ремонт вдасться завершити до кінця січня».

Геннадій Миколайович додав, що в чотирьох класах буде капітально відремонтовано стелі, стіни та підлоги. Великі перетворення відбудуться і в коридорі, де, крім іншого, передбачається заміна старої дерев’яної підлоги – тут встелиться сучасна плитка. Також поточним ремонтом планується відремонтувати вбиральні на другому поверсі школи.

«У наступному році за кошти громади розпочнеться капітальний ремонт третього поверху Затишанської школи, – зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова. – Відповідне фінансування депутати Затишанської селищної ради погодили під час вчорашньої сесії».   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь