A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Минулої п’ятниці під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося засідання виконавчого комітету.

11:32 26.02.2024

У ПОЛІ УВАГИ – ДІТИ

У ПОЛІ УВАГИ – ДІТИ

Під час чергового засідання комісії з питань захисту прав дітей, яке відбулося під керівництвом голови Затишанської громади Геннадія Миколайовича Топольницького, було розглянуто проблемні питання родин з неповнолітніми.

14:37 22.02.2024

Проєкт "BRAMA. Онлайн варта України"!

Проєкт "BRAMA. Онлайн варта України"!

Департаментом кіберполіції спільно з волонтерами був створений проєкт «БРАМА», який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

10:59 22.02.2024

НА ЗНАК ВДЯЧНОСТІ І ШАНИ

НА ЗНАК ВДЯЧНОСТІ І ШАНИ

У лютому відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У нашій громаді також є люди, які мають пряме відношення до цієї дати. Тому вже традиційно голова громади Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Камалівною Мирзакіровою відвідали родини воїнів-інтернаціоналістів та, на знак шани і вдячності, вручили їм продуктові набори. Також з бюджету Затишанської селищної ради кожен учасник бойових дій на території інших держав отримає одноразову матеріальну допомогу в розмірі 3 тисячі гривень. Виплати будуть нараховані найближчими днями.

10:01 21.02.2024

Президент Володимир Зеленський ініціював створення Міжнародної безпекової робочої групи

Президент Володимир Зеленський ініціював створення Міжнародної безпекової робочої групи

Президент Володимир Зеленський ініціював створення Міжнародної безпекової робочої групи у 2022 році, і ми вже маємо конкретні результати. Три потужні угоди вже підписані - спочатку з Великобританією, а тепер з Німеччиною та Францією. Ці документи надають безпрецедентні гарантії для України, включаючи військову допомогу, санкційний тиск на росію та підтримку України у фінансовій і гуманітарній сферах. Ми зможемо захистити нашу державу зараз і запобігти можливим загрозам у майбутньому. Вдячні Президенту та всій його команді за важливі дипломатичні кроки!

09:58 21.02.2024

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Минулої п’ятниці під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося пленарне засідання 27-ої сесії Затишанської селищної ради восьмого скликання.

10:33 19.02.2024

НАЙСИЛЬНІША КОМАНДА З ФУТЗАЛУ

НАЙСИЛЬНІША КОМАНДА З ФУТЗАЛУ

У нашій громаді тривають «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» і сьогодні в селищі Затишшя між командами навчальних закладів відбулися змагання з футзалу.

16:12 15.02.2024

Цифра дня: 370 500 000+ гривень зекономлених коштів на тендерах

Цифра дня: 370 500 000+ гривень зекономлених коштів на тендерах

Саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму робоча група при обладміністрації «Прозорість і підзвітність» заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім - на підтримку наших воїнів.

09:14 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь