A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГВАРДІЯ НАСТУПУ

«КАРА-ДАГ» – КАРА ЗА КРИМ

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Кара-Даг”. 24 лютого 2022 року з моменту повномасштабного вторгнення особовий склад приступив до виконання бойових завдань, вів оборонні дії в населених пунктах Мелітополь, Молочанськ, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка. Своєчасне прибуття підрозділів полку до району виконання бойових завдань 24-27 лютого 2022 року дало змогу зупинити наступ переважаючих сил ворога на напрямках Василівка – Запоріжжя та Токмак – Оріхів. 26.02.2022 особовий склад взводного опорного пункту на південній околиці населеного пункту Молочанськ вступив у бій із переважаючими силами росіян, внаслідок чого було знищено передовий дозор, 2 БТР з екіпажами та піхоту, пошкоджено та виведено з ладу 2 танки противника, сили окупантів були відкинуті на північну околицю міста. При спробі противника здійснити прорив через міст на південно-західній околиці міста Токмак знищено 3 танки противника. Завдяки застосування сучасних методів ведення бою особовим складом бригади за підтвердженою інформацією знищено 6 ворожих повітряних суден (4 літаки СУ-25, 2 гелікоптера К-52), 2 БПЛА, 1 ракета, а також броньовану техніку та живу силу противника. Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті. 

14:31 16.02.2023

4-ТА БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ СЕРЖАНТА СЕРГІЯ МИХАЛЬЧУКА (3018) НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ «РУБІЖ»

Бригада була створена у 2015 році як підрозділ нового зразка. Її воїни виконували завдання в районі Станиці Луганської, у Маріуполі та на першій лінії оборони в районі Світлодарської дуги. А з вересня 2019 року по травень 2020 року безпосередньо протистояли агресорові на Світлодарській дузі, зокрема звинуваченому в терористичних актах формуванню «Сомалі».

14:25 16.02.2023

СПАРТАН - ОБ НАС ЛАМАЄТЬСЯ ВОРОГ

Від початку повномасштабної військової aгpecії російської федерації проти України особовий склад військової частини дав гідну відсіч спробам противника прорватися до міста Харкова, брав участь в операції зі звільнення Малої Рогані, Циркунів та Кутузівки у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України продовжує мужньо боронити місто Харків, Харківську та частину Луганської областей, утримує позиції в районі Торецька Донецької області. У ході боїв бригадою знищено значну кількість живої сили та військової техніки агресора, зокрема 4 танки противника на об’їзній дорозі під Харковом в перший день оборони та літак СУ-25, пілота якого було затримано. Було також ліквідовано до 2-х рот живої сили росіян, знищено 2 ворожі танки, 8 БМП, 2 установки ЗУ-23-2, 22 одиниці автомобільної техніки та реактивну систему залпового вогню.

14:22 16.02.2023

ОБ’ЄДНАНА ШТУРМОВА БРИГАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ «ЛЮТЬ»

Це унікальний воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Його бійці – вольові та вмотивовані патріоти, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському й Донецькому напрямках.

14:21 16.02.2023

ДОЛУЧАЙСЯ ДО ГВАРДІЇ НАСТУПУ! СТАНЬ ТИМ, ХТО ЗВІЛЬНИТЬ УКРАЇНУ!

Перша Президентська бригада оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка Національної Гвардії України «Буревій». Бригада брала участь у боях проти російських загарбників у лютому – березні 2022 року, під час оборони Києва, у районі населених пунктів Мощун, Горенка та Гостомель, а також у боях під Лисичанськом у червні та липні 2022 року. Нині військовослужбовці бригади продовжують воювати на передовій східного напрямку.

14:18 16.02.2023

14-ТА БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕНІ ІВАНА БОГУНА НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ «ЧЕРВОНА КАЛИНА»

У 2014 році бійці підрозділу запобігли створенню псевдореспубліки «ХНР». Тоді спецпризначенці здійснили блискучу спецоперацію: звільнили Харківську ОДА та знешкодили сепаратистів без жодного пострілу. Під час повномасштабного вторгнення підрозділ був залучений до оборони столиці. Його бійці спільно із ЗСУ звільнили понад 20 населених пунктів Київщини, розбили колони ворожої техніки та зрівняли із землею позиції окупантів. Після звільнення Київщини гвардійці 8-го полку НГУ продовжили обороняти Україну вже на східних рубежах, де воюють у найгарячіших точках і сьогодні.

14:16 16.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь