A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГВАРДІЯ НАСТУПУ

Навіщо в Україні створюють “Гвардію наступу” – пояснення експертів.

Вісім штурмових бригад “Гвардії наступу” почнуть використовувати, коли ЗСУ успішно виконають стратегічну оборонну операцію. Про це розповів військовий експерт, генерал-лейтенант Ігор Романенко. За його словами, ці бригади будуть особливо важливими під час контрнаступальних операцій Збройних Сил України.

15:27 02.03.2023

На сьогодні до «Гвардії наступу» через сайт і ЦНАП та за телефоном «гарячої лінії» подали заявки більше 30 тисяч громадян.

За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, на сьогодні до «Гвардії наступу» через сайт і ЦНАП та за телефоном «гарячої лінії» подали заявки більше 30 тисяч громадян. «Ми сьогодні маємо велику кількість патріотично налаштованих людей, які зі зброєю в руках готові захищати країну. Середній вік кандидатів — 33 роки, найстаршому — 69 років. Хлопці 18-22 років, які намагаються вступити в бригади — викликають захоплення. У нас уже зареєструвалося 600 дівчат, вони зможуть працювати і в медичних, і в логістичних підрозділах, і розвідувальних бригадах», — повідомляє міністр.

15:25 02.03.2023

ТИСЯЧІ ДОБРОВОЛЬЦІВ ПОДАЮТЬСЯ ДО ШТУРМОВИХ БРИГАД МВС, ЩОБИ НИЩИТИ ВОРОГА ТА ЗВІЛЬНИТИ ОКУПОВАНІ ЗЕМЛІ УКРАЇНИ

Міністерство внутрішніх справ України ініціювало створення спеціальних бригад у складі бойових підрозділів Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії. Вони братимуть участь у штурмових діях, тобто у прориві ліній оборони ворога та наступі. Вступити можуть як військові з досвідом, так і цивільні добровольці, але треба пройти кілька тестів. У МВС ПОЯСНЮЮТЬ: ЦЕ ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ МОБІЛІЗАЦІЯ, БЕРУТЬ ВИКЛЮЧНО ДОБРОВОЛЬЦІВ І ВИКЛЮЧНО ТИХ, ХТО НАСПРАВДІ МАЄ ВИСОКУ МОТИВАЦІЮ СЬОГОДНІ ПРИЄДНАТИСЯ ДО ПІДРОЗДІЛІВ, ШТУРМОВИХ БРИГАД.

15:23 02.03.2023

Ігор Клименко: «Гвардія наступу» складатиметься з найкращих з-поміж наймотивованіших

Про це сказав Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко під час виступу на Конгресі місцевих та регіональних влад, яке проведено за дорученням Президента України Володимира Зеленського.

09:44 27.02.2023

НА ОДЕЩИНІ ФОРМУЮТЬ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН «ЧОРНОМОРСЬКА СІЧ»

Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.

09:39 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь