A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГВАРДІЯ НАСТУПУ

ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ», ЩОБ НАБЛИЗИТИ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ

"Лють" - штурмова бригада МВС складається з відважних та мотивованих бійців, готових захистити Україну на всіх фронтах. Основні завдання "Люті" - проведення штурмів, знищення незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника.

16:01 10.04.2023

«СТАЛЕВИЙ КОРДОН»: У ДЕРЖПРИКОРДОНСЛУЖБІ РОЗПОВІЛИ ПОДРОБИЦІ ПРО НОВИЙ ПІДРОЗДІЛ ГВАРДІЇ НАСТУПУ

У новому підрозділі новобранців навчать всьому необхідному для знищення ворога. Вже понад 4700 заявок подали українці на вступ до підрозділу Гвардії наступу «Сталевий кордон». Подробиці про нову бригаду розповідає речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

10:05 14.03.2023

Штурмова бригада “Буревій”

Бригада перебуває на етапі злагодження та підготовки підрозділів до виконання бойових дій. Повернути своє – основне завдання штурмової бригади "Буревій", нещодавно створеної в межах Гвардії наступу на базі І-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України.

10:03 14.03.2023

“Гвардія наступу” – це також про аеророзвідку

  У бригадах робиться велика ставка на цю спеціалізацію. Запрошуємо дронщиків долучатися до “Гвардії Наступу”! Ми не тільки коригуємо вогонь, але й використовуємо ударні БПЛА. Повертаємо своє, долучайся! Всі деталі за посиланням: https://storm.mvs.gov.ua/ або зверніться у свій місцевий ЦНАП https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna… Консультації можна отримати на гарячій лінії: 0800 100020.

10:07 10.03.2023

За якими критеріями відбирають бійців нових штурмових бригад “Гвардії наступу”?

  Командир штурмової бригади Нацгвардії “Червона Калина” Олександр Охріменко: “Ніхто нікого не відправляє на фронт відразу. До підготовки залучаються найкращі інструктори з вогневої і тактичної підготовки”.

10:04 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь