Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

Продовження ремонту дороги по центральній вулиці с.Торосове  

Продовження ремонту дороги по центральній вулиці с.Торосове  

На замовлення Затишанської селищної ради продовжується ремонт дороги по центральній вулиці с.Торосове   працівниками  товариства з обмеженою відповідальністю «Котовський асфальтобетонний завод». Якість робіт  проведених голова селищної ради Топольницький Г.М. контролює особисто. 

13:52 17.08.2017

Ремонт  у Торосівському навчально-виховному комплексі

Ремонт у Торосівському навчально-виховному комплексі

 16 серпня 2017 року голова селищної ради Топольницький Г. М., начальник управління з питань освіти, культури та малодіжної політики селищної ради Мирзакірова О. К., спеціаліст управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради Чумак Л. О. та спеціаліст з правових та організаційно-кадрових питань селищної ради Петренко С.А. проінспектували хід проведення ремонтних робіт у Торосівському навчально-виховному комплексі. Вони побували як у дошкільному підрозділі, так і у навчальному закладі.

13:47 17.08.2017

Створено опорний заклад.

Створено опорний заклад.

За для підвищення якості освіти, раціонального та ефективного використання ресурсів, модернізації навчальних закладів розпочато реорганізацію системи освіти в сільській місцевості. Замість моделі «школа на кожне село» запропоновано систему опорних шкіл (hub-school) та їхніх філій.

12:24 15.08.2017

Ремонт спортивної зали в Торосівському НВК.

Ремонт спортивної зали в Торосівському НВК.

Літо поволі спливає, а школи все активніше готуються до початку занять. Основним завдання Затишанської об’єднаної громади вчасно підготувати навчальні заклади громади до нового навчального року. На даний час в навчально-виховних комплексах проводяться поточні ремонти. Хочеться відмітити, що в Торосівському НВК, крім поточних ремонтів  здійснюється капітальний ремонт спортивної зали.

11:44 15.08.2017

Ремонт дороги с. Торосове

Ремонт дороги с. Торосове

За останні роки в населених пунктах громади накопичилось безліч проблем, пов’язаних із недостатнім рівнем та несистематичним проведенням заходів у сфері благоустрою, які потребують термінового вирішення.

11:42 15.08.2017

Ремонт дошкільного підрозділу Затишанського опорного закладу.

Ремонт дошкільного підрозділу Затишанського опорного закладу.

                З метою створення комфортних умов дошкільнятам розпочато ремонт в дошкільному підрозділі Затишанського опорного закладу. Наразі проведено заміну вікон та дверей. Закінчено поточний ремонт кімнат в будівлі № 2 дошкільного підрозділу та розпочато капітальний ремонт будівлі № 3, що знаходиться за адресою: смт. Затишшя вул. Гагаріна.

11:39 15.08.2017

Засідання організаційного комітету з питань організації та проведення заходів з нагороди 26- ї річниці Незалежності України

Засідання організаційного комітету з питань організації та проведення заходів з нагороди 26- ї річниці Незалежності України

Відбулось засідання організаційного комітету Затишанської селищної ради з питань організації та проведення заходів з нагоди 26-ї річниці Дня незалежності України.  Членами Оргкомітету детально обговорено сценарій урочистостей та святкового концерту, визначено час проведення заходу, оформлення сцени Будинку культури.

09:52 15.08.2017

Сесія

Сесія

            10 серпня 2017 року о 12.00 год. в приміщенні Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області відбулось пленарне засідання сесії депутатів селищної ради.

16:02 11.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь