A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ НА ВОДІ

Спека, що панує в Україні, змушує людей шукати прихистку біля води, а будь-яка водойма, особливо не обладнана для купання становить смертельну загрозу.

09:57 28.06.2022

ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ

Вибухонебезпечні предмети становлять смертельну загрозу. Найбільш розповсюджені з них: різні види протипіхотних мін, мінометні та протитанкові міни, артилерійські та танкові снаряди, різні види ручних гранат тощо.

09:44 28.06.2022

НЕЗАБАРОМ РОЗПОЧНУТЬСЯ ЖНИВА

Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не належному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

09:43 28.06.2022

ЙОДНА ПРОФІЛАКТИКА У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ

Йодна профілактика здійснюється лише після офіційного оповіщення в ЗМІ і полягає у введенні в організм людини препаратів стабільного йоду в разі радіаційної аварії та за умови впливу на людину радіоактивних ізотопів йоду. 

10:16 08.03.2022

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ГОСТРИХ КИШКОВИХ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ, ПОВ'ЯЗАНИХ З ВОДНИМ ФАКТОРОМ

В зв’язку з можливістю відключення систем централізованого водопостачання для уникнення дефіциту питної води, місцеві органи влади разом з підприємствами, установами, організаціями зобов'язані вжити невідкладних заходів щодо створення стратегічного запасу питної води гарантованої якості на відповідній території.

10:14 08.03.2022

ЩО РОБИТИ У РАЗІ ХІМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ?

В умовах війни з РФ та бомбардування російською армією режимних об’єктів та об’єктів інфраструктури може трапитися хімічна аварія. Важливо розуміти алгоритм дій у разі надзвичайної ситуації. 

10:12 08.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь