A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВТОРИННА ПРАВОВА ДОПОМОГА

«ЗНАЙ СВОЇ ПРАВА: КРЕДИТИ»

Система надання безоплатної правової допомоги долучилася до Всеукраїнської інформаційної кампанії із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права: кредити», яку проводить Національний банк України, та яка триватиме у липні-жовтні 2022 року в усіх регіонах України.

09:22 28.07.2022

В УКРАЇНІ ПІДВИЩЕНО ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ

Тепер він для працездатних громадян становить 2600 гривень, для непрацездатних – 2027 гривень. У зв'язку з цим повідомляємо, яка сума середньомісячного доходу дозволяє громадянам мати право на безоплатну вторинну правову допомогу, що полягає в захисті, складанні документів процесуального характеру, здійсненні представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами. Працездатна особа  Ви маєте право на безоплатну вторинну правову допомогу, якщо ваш середньомісячний дохід не перевищує 5200 грн. Непрацездатна особа  Ви маєте право на безоплатну вторинну правову допомогу, якщо ваш середньомісячний дохід не перевищує 4054 грн. Увага! Право на безоплатну вторинну правову допомогу мають і інші категорії громадян – детальніше про це можна почитати в статті 14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу" за посиланням https://bit.ly/3dSxQBa #БПД #ПравоваДопомога #LegalAid 

11:00 08.07.2022

КУРС НА ДИСТАНЦІЙНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ

Дедалі більше українців надають перевагу отриманню правових консультацій та роз’яснень телефоном або через онлайн-сервіси системи з надання безоплатної правової допомоги. Враховуючи зростання попиту саме на телефонні консультації, постало питання – як далі розвивати єдиний контактний центр системи БПД. Дзвінок до контактного центру системи БПД 0 800 213 103 в умовах воєнного стану для громадян України став швидким і простим способом отримати правову інформацію та підтримку.  «З 24 лютого 2022 року, коли росія вдерлася на територію нашої держави, юристи контактного центру системи з надання безоплатної правової допомоги за номером 0 800 213 103 опрацювали понад 80 тис. дзвінків станом на 15 червня . Це у 1,5 раза більше, ніж торік», – розповіла начальниця управління забезпечення доступу до правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги Наталія Марчук. Зважаючи на значне збільшення дзвінків, до двох постійних команд консультантів регіональних центрів з надання БВПД у Чернівецькій та Сумській областях долучилися їхні колеги з інших регіонів України. Для юристів, які консультують клієнтів за номером 0 800 213 103, проводиться навчання з розвитку навичок комунікації, зокрема, телефоном. Консультанти дізнаються про важливі правила та рекомендації у комунікації, які допомагають їм просто і лаконічно донести клієнтам складні юридичні речі. Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3OqjOZZ

09:51 28.06.2022

ПОРЯДОК ФІКСАЦІЇ ЗБИТКІВ

Жорстока й брудна війна росії проти України руйнує не лише життя та долі наших громадян, а й завдає значної шкоди вітчизняному бізнесу.

09:48 28.06.2022

Проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

На ринку землі проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки – це одна з найнеобхідніших послуг під час укладення цивільно-правових договорів щодо земельних ділянок та вчинення інших правочинів. Як отримати експертну грошову оцінку землі розповідає юристка Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Дімова.

10:52 01.02.2022

Переважне право орендаря на купівлю земельної ділянки сільгосппризначення

Після відкриття ринку сільгоспземлі орендарю земельної ділянки приватної власності важливо розуміти, чи матиме він першочергове право на придбання у разі її продажу та що робити в разі його ігнорування.

13:45 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь