A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО"

В АВАНГАРДІ, В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА “ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО”, ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО ШКОЛИ НА 240 МІСЦЬ

Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. В пріоритеті, «Великого Будівництва», звичайно сфера освіти. Приклад тому, будівництво сучасних освітніх закладів в районах Одеської області. Адже комфортні та доступні умови для шкільного навчання та виховання найменших мешканців громад – в пріоритеті керівництва області!

12:12 06.12.2021

В НАДЛИМАНСЬКОМУ, ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», РЕМОНТУЮТЬ СІЛЬСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ

В рамках програми Президента «Велике Будівництво», в селі Надлиманське, триває капітальний ремонт сільського будинку культури: ремонтуються внутрішні приміщення з частковим переплануванням; проводиться зовнішнє оздоблення фасаду з утепленням; облаштовані пандуси; встановлені оновлені водостічна система і блискавкозахист; відновлюються системи інженерного забезпечення та проводиться благоустрій території з встановленням огорожі. «Як бачимо, на сьогодні фасадні роботи майже завершені, триває монтаж усіх інженерних мереж, вже проведено часткове перепланування приміщень і виконуються роботи з оздоблення внутрішніх приміщень. Певен, що після реконструкції цей об’єкт стане культурним серцем села Надлиманське» – говорить голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

15:41 30.11.2021

В СЕЛІ НАДЛИМАНСЬКЕ, ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ, В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА», КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТУЮТЬ ШКОЛУ

В Одеській області реалізується Програма Президента України «Велике будівництво», яка полягає у масштабній розбудові якісної інфраструктури України. Це – школи та дитячі садочки, центри екстреної медичної допомоги та спортивні об’єкти, мости і дороги державного і місцевого значення. «Створити безпечне, комфортне, сучасне освітнє середовище для учнів шкіл і в місті Одеса, і в селах Одеської області, ключова мета програми Президента «Велике Будівництво» в галузі освіти» – відзначив Сергій Гриневецький.

15:38 30.11.2021

ПЕРШІ 5 КМ, ДОРОГИ ОДЕСА – БІЛГОРОД – ДНІСТРОВСЬКИЙ – МОНАШІ, ПОЧИНАЛИ ВІДНОВЛЮВАТИ У РАМКАХ ПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

В рамках програми Президента «Велике Будівництво», розпочато капітальний ремонт ділянки дороги Н-33 Одеса – Білгород – Дністровський – Монаші/М-15/ у селищі міського типу Овідіополь. На разі на ділянці (км 37 – км 42) протяжністю 5 кілометрів ведуться роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. 

15:35 30.11.2021

НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ КОМФОРТНИЙ, СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК В СЕЛИЩІ ТАЇРОВЕ

В селищі Таїрове Одеської області, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво», тривають роботи з будівництва дитячого садка, який розрахований на 90 місць. В закладі планується створити ясельну групу на 15 дітей, інклюзивну на 15 дітей і три групи по 20 дітей. У садочку буде розміщено басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. Кошторисна вартість – 38,1 млн гривень. «Приємно спостерігати за змінами в Таїровській громаді. Особливо, коли це стосується будівництва нових соціально важливих об’єктів. Програма Президента «Велике будівництво» в Одеській області охоплює все нові і нові сфери. В пріоритеті, звичайно  – освіта. Завдяки саме цій програмі в даній громаді і з’явитися новий дитячий садочок. Довелося пройти довгий шлях аби розпочати його будівництво. І я сподіваюся, що його вдасться завершити. Взагалі хочу сказати, що програма Президента «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Приклад тому, будівництво сучасних модернізованих дитячих садочків в районах області. Новий садочок в селищі Таїрове матиме яскраві та повністю інклюзивні інтер’єри, підвищену енергоефективність» – говорить голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

15:26 30.11.2021

НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА», ЗАПУСТИЛИ У РОБОТУ ДІЛЬНИЦЮ ЧОРНОМОРСЬКА – БЕРЕГОВА. ЦЕ 6,8 КМ НОВОЇ КОЛІЇ ДО НАЙБІЛЬШИХ ПОРТІВ КРАЇНИ

«Майже 6 років велися дискусії щодо потреб розширення перегону. Це необхідно українським промисловцям, аграріям, портовикам, а значить – усій країні, бо це експортна виручка та сотні тисяч робочих місць.  Завдяки «Великому будівництву» на УЗ нам вдалося завершити 6-річну дискусію за 60 днів. За цей короткий час залізничники уклали та електрифікували другу колію. Вже понад 10 років на УЗ подібні проєкти не втілювалися» – сказав Міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

15:24 30.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь