Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З ВІРОЮ У КРАЩЕ МАЙБУТНЄ НАШИХ ДІТЕЙ

Дата: 17.06.2024 11:34
Кількість переглядів: 312

У всіх закладах загальної середньої освіти Затишанської громади відгомоніли зворушливі випускні вечори. Це знакова подія в житті кожного школяра, адже безтурботна юність залишається позаду, а перед випускниками відкриваються двері в доросле самостійне життя.

Ошатно вбрані діти, їх батьки та численні гості востаннє зібралися на подвір’ях Затишанського, Торосівського та Перехрестівського закладів освіти. В очах батьків подекуди бриніли сльози – чи то від радості, чи то від хвилювання за подальшу долю своїх кровинок. Не стримували емоцій і вчорашні школярі, їх щирі посмішки, обійми і водночас сум в очах красномовно свідчили про тривогу перед невідомим.

Привітати випускників прийшли Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький, начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова, старости старостинських округів Марія Петрівна Кущенко та Василь Іванович Грекуляк. Вони дякували педагогам громади, невтомна праця яких заклала той багаж знань, який наші діти пронесуть крізь життя. А вчорашнім школярам бажали, перш за все, найголовнішого – миру в нашій рідній Україні! Щоб молодь завжди мала свою мрію, вірила у свої сили та рухалася життєвими дорогами за покликом серця!

Цього року в Затишанській громаді 40 випускників 11 класів та 96 – дев’ятих класів. З них двоє наших учнів – Едуард Глух із Затишшя і Надія Душенковська із Перехрестового – отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні». Селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький вручив нашим «золотим» медалістам сертифікати на суму 10 тисяч гривень кожному. Нагадаємо, що в Затишанській громаді розроблена і діє Програма, за якою одноразові грошові виплати отримують всі діти, які демонструють особливі успіхи у навчанні.

Ще один випускник Затишанського закладу загальної середньої освіти Нікіта Балакір закінчив школу зі срібною медаллю і отримав від громади сертифікат на суму 7 тисяч гривень.

Блискучі результати у навчанні показали і п’ятеро випускників дев’ятих класів – Дарія Пирожкова із Затишшя, Дарья Дацкова та Вероніка Мельцева із Перехрестового, Валерія Мельникова та Анна Чобану із села Торосове. За свої старання кожна дівчинка отримала сертифікат на 5 тисяч гривень. Молодці! Так тримати!       

Колективи навчальних закладів підготували надзвичайно зворушливі програми випускних вечорів, де звучали теплі слова від директорів, учителів та батьків. А танцювальні і вокальні номери викликали гордість за наших дітей – які ж вони у нас гарні, сучасні й талановиті! Прощаючись зі школою, діти залишили про себе лише добрі згадки, що пам’ятатимуться не один рік.

Тож, шановні випускники, у добрий час і в добру путь! Бажаємо вам обрати омріяну професію, адже від цього вибору залежить ваше подальше життя, яке обов’язково має бути щасливим і сповненим успіху! Ми віримо у краще майбутнє для вас і для нашої рідної України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь