Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

“Крим сьогодні та завтра. Актуальні кроки держави та майбутні пріоритети”.

Дата: 28.05.2024 15:31
Кількість переглядів: 48

Постійна Представниця провела лекцію для студентів Української академії лідерства на тему “Крим сьогодні та завтра. Актуальні кроки держави та майбутні пріоритети”.

➡ Таміла Ташева розповіла студентам про актуальну ситуацію в окупованому Криму, кроки, які Україна робить для реінтеграції півострова та майбутні пріоритети нашої держави щодо відновлення Криму. Зокрема, Постійна Представниця наголосила, що за дорученням Президента України Володимира Зеленського у вересні 2022 року Представництво спільно з низкою державних органів, громадських організацій та експертів, які опікуються питаннями реінтеграції тимчасово окупованих територій, розпочало розробку першочергових заходів, необхідних для ефективної реінтеграції Криму одразу після його звільнення.

➡ Також Таміла Ташева зазначила, що чи не найважливішою зі складових відновлення є кадровий потенціал:

✏️ “Завчасна підготовка кадрів для деокупованого Криму гарантуватиме проходження державою та мешканцями Криму стабілізаційного періоду. Вже зараз для цього Представництвом створені такі інструменти: онлайн-курс для державних службовців “ProKrym: державна політика реінтеграції Криму”; освітні програми “Постконфліктне врядування” та “Урядування на повоєнних територіях” в КНУ ім. Тараса Шевченка; курс для підготовки управлінців для деокупованих територій, який розроблено спільно з Бізнес-школою МІМ та інші ініціативи”.

💙💛 Дякуємо студентам Української академії лідерства за цікавість в темі Криму та активну участь в дискусії!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь