A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОЖЕЖНА СИГНАЛІЗАЦІЯ В АМБУЛАТОРІЇ

Дата: 18.04.2024 11:17
Кількість переглядів: 52

Триває встановлення сучасних систем автоматичної пожежної сигналізації, керування евакуюванням та централізованого пожежного спостереження в адмінбудівлях Затишанської громади.

Нещодавно такі роботи завершені у приміщенні амбулаторії села Перехрестове. Звукові та світлові сигнали миттєво спрацьовують при найменшому задимленні. Одночасно вмикаються відповідні покажчики для швидкого виходу назовні медиків і пацієнтів.

«Високоточна пожежна сигналізація встановлена не лише в амбулаторії, а й у квартирі для сімейного лікаря та приміщенні для внутрішньо переміщених осіб, що розташовані поруч в одній будівлі, – розповів голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – У мирний час ми плануємо облаштувати тут прихисток для людей, які постраждали від сімейного насильства».

На черзі – встановлення сучасної системи автоматичної пожежної сигналізації, керування евакуюванням та централізованого пожежного спостереження у дитсадку, що знаходиться на території Затишанського закладу загальної середньої освіти. Також планується виготовлення проектно-кошторисної документації на облаштування пожежною сигналізацією будівлі №1 амбулаторії у селищі Затишшя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь