A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ ВІДВЕДЕННЯ ДОЩОВИХ ВОД

Дата: 16.04.2024 13:53
Кількість переглядів: 84

Працівники комунального підприємства «Господар» облаштовують захисні конструкції з обох боків труби, яка встановлена під асфальтом біля нового кладовища в селищі Затишшя. З допомогою арматури бетонуються оголовки труби, щоб дощові води не затримувалися на перехресті доріг.

У минулому році в цій місцевості збудували нову транспортну розвязку. І одним з її елементів є рівчак для відведення дощових вод – його утворили на узбіччі, починаючи від вулиці Західної вниз і за межі населеного пункту. А для того, щоб не руйнувалося асфальтове покриття і рівчак виконував свої функції, селищна рада замовила встановлення труби під проїжджою частиною. Таким чином, вирішується два питання – відведення дощових вод від вулиці Західної та збереження нового дорожнього полотна. 

«У майбутньому ми плануємо збудувати об’їзну дорогу, яка зв’яже вулиці Комарова зі Східною, через Михайлівську, Шевченка та Західну, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – У рамках даного проекту також будуть проводитися роботи щодо водовідведення з вулиць Західної та Шевченка – облаштування лотків, за прикладом того, що вже зроблено по вулицях Пушкіна, Шкільній та Східній. Треба докласти всіх зусиль, щоб запобігти підтопленню людських будинків та якомога довше зберегти дорожнє покриття».  

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь