A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НА ПІДТРИМКУ НАШИХ ВОЇНІВ

Дата: 29.03.2024 13:48
Кількість переглядів: 321

Працівники культури Затишанської громади спільно з аматорами Мардарівського старостату сусідньої Куяльницької громади провели черговий благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Цього разу вони презентували свої яскраві виступи та організували збір коштів у селищі Затишшя.

Близько трьох годин поблизу ринкової площі звучали українські патріотичні пісні у виконанні Юлії Резнюк із Мардарівки, чоловічого колективу «Перехрестя» у складі Юрія Стрельбицького, Олександра Крилова, Володимира Пирожанського із Перехрестового та Олександра Резнюка з Мардарівки, ансамблю «Джерела» у складі Тетяни Шевченко, Наталії Будзило та Наталії Маняк із Затишшя, вокального колективу «Гармонія» у складі Ольги Мельник та Інни Штаєвої із Торосового.

Також всі милувалися майстерними виступами дитячих танцювальних груп «Червоний чобіток» (Мардарівський ліцей), «Фантазія» (Затишшя) та «Росинка» (Торосове).

Під час благодійного концерту кожен мав можливість підійти до скриньки і зробити донат на підтримку наших захисників.

У результаті всі разом ми зібрали 20 тисяч 400 гривень. Ці кошти передані Перехрестівському волонтерському штабу Затишанської громади, який переадресує їх на придбання дронів для 126-ої бригади.

«Колектив Затишанської селищної ради практично у повному складі долучився до благодійного збору, – розповів голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Приємно, що й багато звичайних громадян прийшли на концерт, аби підтримати наших захисників. Спасибі всім за таку активність і за посильні донати! Всі разом ми зробили добру справу, що наблизить нас до Перемоги».

Начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова додала: «Це не перший благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України, який організували і проводять працівники культури Затишанської громади у рамках співпраці із Мардарівським старостатом Куяльницької громади. Декілька заходів відбулися у селі Перехрестове, минулої неділі аматори побували у місті Подільськ, де їм вдалося зібрати близько 25 тисяч гривень. Цієї неділі, 31 березня, наші самодіяльні артисти їдуть до Ананьєва, згодом – до Балти. Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради забезпечує проїзд аматорів автобусом, щоб вони могли з комфортом дістатися на місце проведення концерту і у зворотньому напрямку. Користуючись нагодою, хочу подякувати працівникам культури за їх ініціативність та небайдужість. У цей важкий час вони докладають всіх зусиль, щоб зробити свій внесок у довгожданну Перемогу та згуртувати односельців на підтримку наших воїнів!»  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь