A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 18.03.2024 14:52
Кількість переглядів: 331

На черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького, було розглянуто низку важливих питань порядку денного.

Спочатку члени виконкому задовольнили заяви жителів Затишанської селищної ради на отримання матеріальної допомоги – це звернення мобілізованих на військову службу та військовослужбовців за контрактом, а також звичайних мешканців, які потребують коштів для лікування. Всього з бюджету громади розподілили 296 тисяч гривень.

Наступне питання – про надання матеріальної допомоги особам, яким виповнилося 75 і більше років. За перший квартал поточного року загальна сума виплат становитиме 338 тисяч 250 гривень.

Члени виконкому також погодили надання щомісячної стипендії особі з інвалідністю з числа учасників бойових дій та місцевому спортсмену за особливі успіхи у спорті. Така грошова підтримка затверджується щоквартально.

На завершення було розглянуто питання про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна, про придбання житлового будинку під офіс поліцейського офіцера громади, про затвердження заходів щодо уникнення випадків отруєння бджіл під час обробки сільськогосподарських культур, про взяття на облік багатодітної родини, яка опинилася у скрутному матеріальному становищі.

З усіх питань прийнято відповідні рішення виконкому.  

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь