A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕМОНТУЄТЬСЯ УКРИТТЯ

Дата: 12.03.2024 11:43
Кількість переглядів: 130

Триває ремонт підвального приміщення Затишанського Будинку культури. Це обєкт подвійного призначення, яке зараз використовується як укриття під час сигналу повітряної тривоги, а з настанням миру тут планується облаштувати повноцінну тренажерну залу.

Робітники підрядної організації розпочали з будівництва двох вхідних прибудов. З однієї сторони передбачені приміщення для внутрішнього туалету і душової, тут також облаштовано зручний пандус для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та матерів з дитячими візочками. З другої вхідної сторони збудовано окрему кімнату для роботи генератора.

Крім цього, бригада будівельників зробила цементну стяжку на підлозі з укладанням плитки, з допомогою шпаклівки вирівняла стіни і стелю. Також встановлено зовнішні вхідні та міжкімнатні двері й облаштовано систему вентиляції.

«Укриття під Затишанським Будинком культури матиме всі необхідні комунікації, – розповів голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Вже під’єднано нові електромережу та водопровід, на черзі – будівництво каналізації та монтаж системи опалення. Словом, робиться все можливе, щоб, у разі небезпеки, люди могли перебувати в укритті в більш-менш комфортних умовах. А у мирний час це приміщення буде переобладнане для занять спортом, щоб місцеві жителі проводили своє дозвілля з користю для здоровя».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь