Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ І ПЕДАГОГІВ

Дата: 05.03.2024 09:27
Кількість переглядів: 280

Ще декілька приміщень Затишанського закладу загальної середньої освіти обладнані автоматичною системою пожежної сигналізації. Черговий проект реалізовано на першому поверсі в будівлі по вулиці Елеваторній, де розташовані класи початкової школи та ресурсна кімната для занять з дітьми, які мають особливі освітні потреби.

Фахівці спеціалізованої організації продемонстрували голові громади Геннадію Миколайовичу Топольницькому і начальнику управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олені Камалівні Мирзакіровій результати своєї роботи. Пожежна сигналізація автоматично спрацьовує при найменшому задимленні приміщень, при цьому вмикаються світлові покажчики для швидкого виходу дітей, педколективу і техперсоналу назовні.

Тепер стоїть завдання вивести передачу сигналу пожежної небезпеки на централізований пульт найближчого підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій, щоб рятувальники, у разі екстреної необхідності, могли оперативно прибути на допомогу. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь