A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КАПРЕМОНТ КАНАЛІЗАЦІЇ У ШКІЛЬНІЙ ЇДАЛЬНІ

Дата: 28.02.2024 15:48
Кількість переглядів: 511

Працівники комунального підприємства «Господар» виконали капітальний ремонт каналізаційної системи у їдальні Торосівської гімназії.

«Будівлі нашої школи вже 51 рік і за цей час я не пам’ятаю, щоб хтось ремонтував кухонну каналізацію, – розповіла директор гімназії Наталія Олексіївна Годовенко. – Старі труби, та й сама вигрібна яма, вже не виконували своїх функцій, тому постала термінова проблема, яка потребувала вирішення. На замовлення Затишанської селищної ради, працівники КП «Господар»  виконали всі роботи швидко і якісно. За цю добру справу хочу щиро подякувати голові громади Геннадію Миколайовичу Топольницькому, начальнику управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олені Камалівні Мирзакіровій, в.о. директора КП «Господар» Дмитру Вікторовичу Атаману та усім трудівникам підприємства – В’ячеславу Олексійовичу Думитрашку, Олександру Сергійовичу Кравченку, Віктору Миколайовичу Демитрашку, Віктору Андрійовичу Костякову, Віталію Васильовичу Королю та Олександру Федоровичу Сорочану».

Слід сказати, що капремонт каналізації шкільної їдальні передбачав облаштування нової вигрібної ями бетонними кільцями та монтаж нових стічних труб. Одне слово, все зроблено на роки, щоб кухарі могли готувати їжу для діток у комфортних умовах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь