Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОЖЕЖНА СИГНАЛІЗАЦІЯ В ДИТСАДКАХ

Дата: 27.02.2024 16:02
Кількість переглядів: 259

У приміщенні Затишанського дитсадка, що розташований по вулиці Гагаріна, встановлено автоматичну систему пожежної сигналізації.

«Це вже третій проект, що реалізований у дошкільних підрозділах освітніх закладів нашої громади відповідно до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Затишанської селищної ради, – розповів селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Адже у грудні минулого року пожежну сигналізацію обладнали у приміщенні дитсадка в селі Перехрестове, а на початку цього року безпечні умови для виховання дошкільнят були створені в селі Торосове.  У найближчих планах – встановлення протипожежної системи в освітніх закладах, які розташовані по вулицях Молодіжній,  9/2 та Елеваторній, 1 у селищі Затишшя».

Слід зазначити, що сучасні системи пожежної сигналізації, керування евакуюванням та централізованого пожежного спостереження вже облаштовані в приміщеннях шкіл селища Затишшя, сіл Перехрестове та Торосове. Всі роботи фінансуються з бюджету Затишанської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  

 

 

    

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь